Г 
		
				
			
		Гучи
Гостин
ај ај, не и се пуштајВие сте прекрасна Личност. Ме одушевува со колку внимание помагате на учесниците на форумов.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ај ај, не и се пуштајВие сте прекрасна Личност. Ме одушевува со колку внимание помагате на учесниците на форумов.
Па викни некогаш да му се сневиди, да го пробаме и тоа чудоКакви поховани зденки сум направила синоќа, абе течеа од убавини! Мислам страшна работа е ова поховањево, да те избрука за цел живот.

Какви поховани зденки сум направила синоќа, абе течеа од убавини! Мислам страшна работа е ова поховањево, да те избрука за цел живот.
 тие се многу млечни т.е. меки и се разлеват  и јас ги утнав последниот пат,па наместо цели зденки си сркав со лажичка.
    тие се многу млечни т.е. меки и се разлеват  и јас ги утнав последниот пат,па наместо цели зденки си сркав со лажичка.
 Сега знаеш нареден пат што да правиш, има надеж.
 Сега знаеш нареден пат што да правиш, има надеж.Јас со брашно и јајца пробав, презла никаде не видов дека треба
 После баба ми ме прашува оти не се женам.
После баба ми ме прашува оти не се женам.sigurno e mnogu vkusnaНес торта
6 белки и 6 лажици шекер се матат и се додава 3 лажици брашно, 1 лажица зејтин, 100 грама сецкани ореви и 100 грама суво грозје. Се пече (во четвртаст плех) на тивок оган (150 степени), потоа се сече на 3 еднакви ленти.Фил:6 жолчки се матат со 6 лажици шекер во прав. Во одделен сад се матат 250 грама маргарин, 100 грама стопено чоколадо и 1 голема лажица нес кафе, и на тоа се додаваат претходно изматените жолчки и шекер. И на крај се филува и се јадеее
Тортава е еб*ње, сеа ке ја напнам мајка ми да ми ја направи

мхм, омилена ми еsigurno e mnogu vkusna
 за роденден по дифолт мајка ми ми ја прави, знае дека ја обожавам
 за роденден по дифолт мајка ми ми ја прави, знае дека ја обожавам 
Се надевам дека сум ја погодил темава.
Како се подготвува ладно нес, и што е потребно за него?
Ми здосади турсково, а ладно нес ми се многу допаѓа, па би сакал да почнам и дома да го правам..Фала однапред.
 ја имам али поубаво ми е без, ставам нес, шекер и малце топла вода и мешам да се растопат. после додавам малце ладна вода, млеко и мраз (само у лето
 ја имам али поубаво ми е без, ставам нес, шекер и малце топла вода и мешам да се растопат. после додавам малце ладна вода, млеко и мраз (само у лето ). И голтам
). И голтам 
