ОК, во твојот може да има само бакнеж. Или мачки кај што се парат.Ех сеа ром-ком, озбилна романса... пошо Сикрет Санта беше со филмови за Дедо Мраз...
Сикрет санта си е општо за подароци, коа купуеш за божиќ/нова година поклон, купуваш било што што мислиш дека би му се допаднало на некој, а во нашиот случај беа филмови од било кој жанр.Ех сеа ром-ком, озбилна романса... пошо Сикрет Санта беше со филмови за Дедо Мраз...
Океј. Дали ти ќе ги проверуваш филмовите, дали на имдб имаат жанр романса?Сикрет санта си е општо за подароци, коа купуеш за божиќ/нова година поклон, купуваш било што што мислиш дека би му се допаднало на некој, а во нашиот случај беа филмови од било кој жанр.
Сикрет Валентајн е тематски, коа се купува за тој ден обично се бомбоњери, танги и што ти ја знам што слично, а у нашиот случај ќе бидат филмови кај што има романса.
Кога можеше @Filip Telford да му верува на неговиот дедо мраз со Freddy Got Fingered, веројатно можеме и ние?Во случај ти да го немаш гледано филмот, да не пишува романса на ИМДБ, слепо веруваме на предложувачот?
Се е до лична перспектива.. Што е добро во случајов... Инаку изгинавме со Титаник..Океј. Дали ти ќе ги проверуваш филмовите, дали на имдб имаат жанр романса?
Сигурно постои можност да има романса во филмот, а да не го пишува тоа на ИМДБ.
Во тој случај, останува да му веруваме на предложувачот дека е така, и евентуално ти да направиш некоја дополнителна проверка. Добро е што ти имаш гледано голем број на филмови, па можеби многу од предложените веќе ќе ги имаш гледано па ќе знаеш дали може да помине иако нема романса жанр на ИМДБ.
Во случај ти да го немаш гледано филмот, да не пишува романса на ИМДБ, слепо веруваме на предложувачот?
Ако го немам гледано, правиме комисија, се повикува членот на распит и после гласаме дали се усвојува дека филмот има доволно романтични моментиОкеј. Дали ти ќе ги проверуваш филмовите, дали на имдб имаат жанр романса?
Сигурно постои можност да има романса во филмот, а да не го пишува тоа на ИМДБ.
Во тој случај, останува да му веруваме на предложувачот дека е така, и евентуално ти да направиш некоја дополнителна проверка. Добро е што ти имаш гледано голем број на филмови, па можеби многу од предложените веќе ќе ги имаш гледано па ќе знаеш дали може да помине иако нема романса жанр на ИМДБ.
Во случај ти да го немаш гледано филмот, да не пишува романса на ИМДБ, слепо веруваме на предложувачот?
Океј, шегава значи дека нема многу замарање околу тоа, а тоа пак, значи, дека можам да протнам филм без романса... ама се заебав сеа шо кажав, за мене вистински ќе се состане комисијата!Ако го немам гледано, правиме комисија, се повикува членот на распит и после гласаме дали се усвојува дека филмот има доволно романтични моменти
Ја глеаш таа лупата од мојот аватар? Под неа ќе бидеш.Океј, шегава значи дека нема многу замарање околу тоа, а тоа пак, значи, дека можам да протнам филм без романса... ама се заебав сеа шо кажав, за мене вистински ќе се состане комисијата!
Нема везе, ми текна веќе една објективно полу бижутериска романса што мене ми се допадна.
Шут болан, еротикаЕх сеа ром-ком, озбилна романса... пошо Сикрет Санта беше со филмови за Дедо Мраз...