Се урна претседателскиот авион на Полска

• Креатор на темата Креатор на темата Bratot
  • Време на започнување Време на започнување
Нормално, нема шанси претседател и сите луѓе што раководат една држава да летаат во нешто непроверено.

Не заборавај, на владиниот лир џет со кој Груевски патуваше од Брисел до Париз му откажаа сите системи (!) точно пред една година иако и тој беше релативно нов, наводно проверен, а претходно сервисиран. Ова се случи и покрај многукратната употреба и максимална безбедност на авионот произведен со најсовремена технологија од Бомбардие и со насовремени системи за навигација. Тоа потврдува дека мора да се согледаат апсолутно сите можности, колку да не се тие политички коректни, зошто еден авион (замалку) се срушил.

Видеото според мене е оригинално, и сликата и звукот. Плус е аматерско снимано...ај да беше со некоја убава камера си чиста слика, да речеш дека е монтажа сето ова, но ова е снимано со VGA камера, аматерски.
Батали тоа ајде еве, убиен е човекот што го снимал тоа, избоден со нож повеќе пати. Зар тоа не е нешто за вас. И плус многу други совпаѓања, кои се напишани на претходните страни.

Има многу случаи на преживување на патници на паднат авион, сепак ова е претседателски, не е од обичните за секојдневно патување.

И сеуште верувате дека е несреќен случај а?:tapp: Исто како што беше несреќен случај и со нашиот претседател Борис Трајковски.

Видеото според мене е оригинално, и сликата и звукот. Плус е аматерско снимано...ај да беше со некоја убава камера си чиста слика, да речеш дека е монтажа сето ова, но ова е снимано со VGA камера, аматерски.
Батали тоа ајде еве, убиен е човекот што го снимал тоа, избоден со нож повеќе пати. Зар тоа не е нешто за вас. И плус многу други совпаѓања, кои се напишани на претходните страни.

Има многу случаи на преживување на патници на паднат авион, сепак ова е претседателски, не е од обичните за секојдневно патување.
.

Навистина? Има далеку повеќе случаи на ниеден преживеан.
Лани при авионска несреќа на Ербас преживеа едно дете, и не знам кога последен пат пред тоа некој преживеал таква слична авионска несреќа.

И сеуште верувате дека е несреќен случај а?:tapp: Исто како што беше несреќен случај и со нашиот претседател Борис Трајковски.

Сигурно за ова имаш некои докази, теории зошто би го убиле претседателот и како?

Навистина? Има далеку повеќе случаи на ниеден преживеан.
Лани при авионска несреќа на Ербас преживеа едно дете, и не знам кога последен пат пред тоа некој преживеал таква слична авионска несреќа.

Сигурно за ова имаш некои докази, теории зошто би го убиле претседателот и како?
Не биди буквалист, читај меѓу редови.

Нормално дека случаите со ниту еден преживеан се многу чести а и може да се рече дека се 95 %. Значи сепак има некои си проценти на преживеани, ама ретки.

За претседателот, немам јас докази, не сум специјалист за таа работа а и не сум учествувал, но сите знаат што направи нашиот претседател и кој и зошто сакаше да го тргне да го нема. Се спротистави на запад, на позицијата тогашната влада...
Ова мислење не го делам само јас, го делат повеќето "неизмиени глави".
Да не одеме во offtopic.

Не биди буквалист, читај меѓу редови.

Нормално дека случаите со ниту еден преживеан се многу чести а и може да се рече дека се 95 %. Значи сепак има некои си проценти на преживеани, ама ретки.

За претседателот, немам јас докази, не сум специјалист за таа работа а и не сум учествувал, но сите знаат што направи нашиот претседател и кој и зошто сакаше да го тргне да го нема. Се спротистави на запад, на позицијата тогашната влада...
Ова мислење не го делам само јас, го делат повеќето "неизмиени глави".
Да не одеме во offtopic.

Нашиот претседател загина во доста "мистериозни" околности - знаеш какви. И причините.
Кај Полскиот се знае дека од контролата му сугестриале да слета на друг аеродром, а и кружел неколку пати пред да слета. Сепак нема да се знае точно се додека не има официјална истрага.
Можеш слободно да размислиш на кого и зошто му пречеќе Качински, и дали на тие што имк пречел имале услови да го убијаат таму каде што го "убијаа".

Нашиот претседател загина во доста "мистериозни" околности - знаеш какви. И причините.
Кај Полскиот се знае дека од контролата му сугестриале да слета на друг аеродром, а и кружел неколку пати пред да слета. Сепак нема да се знае точно се додека не има официјална истрага.
Можеш слободно да размислиш на кого и зошто му пречеќе Качински, и дали на тие што имк пречел имале услови да го убијаат таму каде што го "убијаа".
Па го убија заради американскиот антиракетен штит што дозволи да се гради во Полска, што беше повеќе ориентиран кон западот и друго.
А условите каде што го убија беа перфектни да личи на несреќен случај.

Па го убија заради американскиот антиракетен штит што дозволи да се гради во Полска, што беше повеќе ориентиран кон западот и друго.
А условите каде што го убија беа перфектни да личи на несреќен случај.

Ама види, некои тука тврдат дека е убиен од ЕУ или од САД, не знам заради непотпишување некои документи или сл.
Друго прашање е зошто Русите би го убиле на своја територија, и дали со неговата смрт (и смртта на цел државен врв) антиракетниот штит би ја напуштил Полска?

А сосем друго е начинот како го извеле авионот да се урне.

Avionot na Boris Trajkovski se urna poradi greska na pilotite i site patnici zaginaa na lice mesto pri samoto urivanje.Toa e konecniot odgovor na krajot od celata istraga.

I ovoj avion se urna poradi greska na pilotite.A toa sto nekoj bil ubien sigurno bile nekoi kriminalci go grabnale go ograbile i na kraj morale da go ubijat za da nema svedok.

Audiofil, не замарај бе, не ти личи на годините.

Истраги од ваков вид не кажуваат ништо друго отколку наводна грешка на пилотите.

Audiofil, не замарај бе, не ти личи на годините.

Истраги од ваков вид не кажуваат ништо друго отколку наводна грешка на пилотите.

Abe greska na pilotite e cesen titov pionerski zbor.Cim site televizii kazuvaat deka e taka pa i strancite mislam deka treba da im se veruva i nema zosto da se zamarame poveke okolu takvi raboti.

Abe greska na pilotite e cesen titov pionerski zbor.Cim site televizii kazuvaat deka e taka pa i strancite mislam deka treba da im se veruva i nema zosto da se zamarame poveke okolu takvi raboti.

Колку е лесно кога медиумите ти го перат мозокот нели ...
за полскиов не сум сигурен ...
ама Борис е дефинитивно убиен ...
:toe:

Колку е лесно кога медиумите ти го перат мозокот нели ...
за полскиов не сум сигурен ...
ама Борис е дефинитивно убиен ...
:toe:

Zasto be da go perat?Pa da ne se televiziite od kade ke ja doznavame celata vistina?Eve neka kazat HUMAN i SMART ASS bidejki smetam deka tie se najinformirani i najkompetentni da kazat dali televiziite ni go perat mozokot.

Ти веќе си испран, т.е. си подложен материјал за перење мозок верувајќи дека тоа што ти се прикажува е невино и дадено на увид со цел ти да ја дознаеш вистината.

Самото искушение да ја имаш моќта да креираш јавно мислење претставува доволна девијација на вистината која ти би сакал да ја создадеш.

А доколку сметаш дека телевизиите се тие од кои треба да црпиш информации од прва рака тогаш ме интересира колку од вас гледаат полски тв станици и разбираат полски за да разберат малце повеќе од она што е фрагментирано и селектирано по останатите странски медиуми.

А доколку сметаш дека телевизиите се тие од кои треба да црпиш информации од прва рака тогаш ме интересира колку од вас гледаат полски тв станици и разбираат полски за да разберат малце повеќе од она што е фрагментирано и селектирано по останатите странски медиуми.

Братот, дај некое инфо од Полска .. шо се шушка, шо се зборува ...

Ти веќе си испран, т.е. си подложен материјал за перење мозок верувајќи дека тоа што ти се прикажува е невино и дадено на увид со цел ти да ја дознаеш вистината.

Самото искушение да ја имаш моќта да креираш јавно мислење претставува доволна девијација на вистината која ти би сакал да ја создадеш.

Greska si druze,nisto ne e namesteno,site nesreki se predizvikani poradi covecki greski a taman rabota ako televizijata laze kaj ke ni bide krajot.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom