Се сеќавате ли на првиот оргазам?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Значи, да ПОВТОРАМ: мојот прв оргазам беше некаде во четврто одделение.

Толку не знаев што се случува, што мислев дека сум открил кој знае што.
По извесно време од другари дознав за што се работи, хех...

6-то одделение, и тоа немаше туку еден другар ко си одевме за дома ми рече, и ај реков да го послушам и да видам што ќе се деси:icon_lol:

Денот кога разбрав кога има поубо нешо од играње малски фудбал.:)

6 или 7мо оделение не ми текнува. Гледав порнич и мојот прв оргазам се деси со Десанка Шакиќ. Беше преубав момент. Ми беше толку слатко...шо го повторив уште неколку пати во текот на денот.

Паа незнам баш кое одд беше ама другарите правеа маабет за тоа и си велам зошто да не пробам , па пробав и заклучив дека било СУПЕР :vozbud:

Не можам да се сетам

Или одве членството на форумот настапува во стара добра булшит традиција (таков е и подфорумот) или се делиме на пред и после ЧЕРНОБИЛ генерации...
Којзнае уште една хаварија (Козлодуј!?) и :drk: уште во утробата...уште неиспилени...
Што има да се лажеме, како за голема мистерија да се работи :) А и што има лошо ако се дрка од 7-8 години...
Незнам зошто али во тоа време се палев на женски кои тепаа машки :drk: :pos: :kesa:
Сетоа тоа ме стимулираше само на една ствар, САМОЗАДОВОЛУВАЊЕ :icon_mrgr Убаво ми беше чуството иако не излагаше ништо при свршувањето:) Први меки порничи кои ги гледав беа тие на Сител што ги даваа после 12 во почетокот на новиот милениум. Памтам и прв камшат. Убаво чувство кое предизвика зачуденост кај мене. Немав правено муабети со други околу тие работи. И кога веќе во 7-8 одд почнавме да се отвараме кој што прави, дури тогаш ми стана јасно како дошло до таа промена :kesa:

Си пореметил нешто у внатрешна меморија.. 7 години?

^ Same here.
Кога почнав сам да се бањам почнав да експериментирам со братот,а и се дружев со постари деца од мене,и уз заебанција,логика ова она сватив шо уствари сум праел ( претходно појма немав,али беше ебано добро )
Па првиот камшот после е незаборавен,после роденденот у 7 оделение коа ги испратив гостите, у вецето :drk:
Ко вчера да беше..... xD

Го памтам, како не. Иако не во детали, зошто за таквите блажени состојби ретко си доволно сконцентриран за да памтиш концизно све :) Знам дека претходно бев теориски добро поткована и знаев што отприлика ме чека :icon_lol:

8 годишна возраст...спонтано...
Врска немав што е оргазам. Сонував „голи тетки“ и ...опа...wtf was that?! Искрено дури и се исплашив за момент.

6 или 7-мо одделение бев и после школо во вц на наставничката по ликовно :drk::drk:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom