Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па знаеш за „фамата“ околу женскиот оргазам. Ко демек беше тешко да се доживее.
Поготово сама . А уште повеќе тоа што си била сама и на 12 години. :raz:
. Па поради тоа е потребно организмот на девојката да се навикне на оргазмот на г-точката , па да се премине на цервиксниот оргазам.
![]()
Е за овој сум најмалку информиран..... Ми се чини дека женското тело е една од светските мистерии:kesa:
Многу уникатни сте. Извади кеш, па брцни-вади...Па искрено би се согласила со тебе, најголемата мистерија... уникати сме! :kesa:
Многу уникатни сте. Извади кеш, па брцни-вади...
Назад на темата - првиот оргазам.
Па за кој оргазам????? :uvo: :smir:![]()
Добро де, ако сеуште го немаш доживеано немора да коментираш, нели?
Не се секирај, до 35 години најверојатно ќе го доживееш![]()
Се секавам на првиот оргазам 5-6 одделение
Епа ете тогаш сум осетила тоа сама и супер ми било тогаш ми текнало5-6 oдделение?!?!?!?!?!
:bilokojzbor::nesvest::bilokojzbor::nesvest::bilokojzbor::nesvest:
Аманте бе деца, у 5-6одделение не сум знаела секс шо е, не па за оргазам да мислам...
:bilokojzbor::nesvest::bilokojzbor:
Инаку, да се сеќавам..
Не знаев шо се дешава...:Ц:
Извини вака, не само мене туку на сите форумџии не интересира како и од што го доживеа првиот оргазам, сврши дека ти купија фустанче, некое домашно милениче те лижеше или со банана бидејќи велиш дека ти станало слатка навика? :nesvest:Се секавам на првиот оргазам 5-6 одделение,прво се плашев да се пипам ама после тоа се опуштив не можев да си ги соберам нозете од преубаво го доживеав најслаткиот момент и после тоа ми стана слатка навика :kesa:
Извини вака, не само мене туку на сите форумџии не интересира како и од што го доживеа првиот оргазам, сврши дека ти купија фустанче, некое домашно милениче те лижеше или со банана бидејќи велиш дека ти станало слатка навика? :nesvest: