Се сеќавате ли на првиот оргазам?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Па знаеш за „фамата“ околу женскиот оргазам. Ко демек беше тешко да се доживее.

Поготово сама . А уште повеќе тоа што си била сама и на 12 години. :raz:

Acid, не секогаш женските тешко доживуваат оргазам. Сето тоа е во зависност од условите и видот на оргазмот. Верувам дека сите девојки уште во својот пубертет го доживеале својот клиторален оргазам. За разлика од клиторалниот , оргазмот г-точка кои се доживува со стимулирање на г-точката (а сите знаеме дека г-точката се наоѓа во вагината) и е потребно пенетрација и помош (и искусност :wink:) од партнерот. Овој оргазам е многу потежок да се доживее, затоа што е потребна максимална посветеност , и го доживуваат 30 % од девојките. Постои нели уште еден цервикниот оргазам. Тој пак (знаеме сите дека е со стимулација на цервиксот кој се наоѓа на крајот на вагината) речиси помалку од 10 % од девојките го доживуваат и тоа многу болно. Па поради тоа е потребно организмот на девојката да се навикне на оргазмот на г-точката , па да се премине на цервиксниот оргазам.

Поздрав :):wink::back::kesa:

:pipi:

. Па поради тоа е потребно организмот на девојката да се навикне на оргазмот на г-точката , па да се премине на цервиксниот оргазам.
:pipi:

Е за овој сум најмалку информиран..... Ми се чини дека женското тело е една од светските мистерии:kesa:

Epa 14 godini sum i veke sam go zabravil :)
Saa vii zamislejte sho se sluchuva... :drk:

Е за овој сум најмалку информиран..... Ми се чини дека женското тело е една од светските мистерии:kesa:

Па искрено би се согласила со тебе, најголемата мистерија... уникати сме! :kesa:

Па искрено би се согласила со тебе, најголемата мистерија... уникати сме! :kesa:
Многу уникатни сте. Извади кеш, па брцни-вади...
Назад на темата - првиот оргазам.

Па за кој оргазам????? :uvo: :smir: :pipi:

Добро де, ако сеуште го немаш доживеано немора да коментираш, нели? :)
Не се секирај, до 35 години најверојатно ќе го доживееш :)

Добро де, ако сеуште го немаш доживеано немора да коментираш, нели? :)
Не се секирај, до 35 години најверојатно ќе го доживееш :)

Нормално дека го иам доживеано Acid. Инаку не би знаела толку работи. А ти го имаш доживеано?????? :) :pipi:

П.С. ,,А до 35 којзнае што се нема да доживеам, има време!,,

Се секавам на првиот оргазам 5-6 одделение,прво се плашев да се пипам ама после тоа се опуштив не можев да си ги соберам нозете од преубаво го доживеав најслаткиот момент и после тоа ми стана слатка навика :kesa:

Се секавам на првиот оргазам 5-6 одделение

5-6 oдделение?!?!?!?!?!
:bilokojzbor::nesvest::bilokojzbor::nesvest::bilokojzbor::nesvest:

Аманте бе деца, у 5-6одделение не сум знаела секс шо е, не па за оргазам да мислам...
:bilokojzbor::nesvest::bilokojzbor:

Инаку, да се сеќавам..
Не знаев шо се дешава...:Ц:

5-6 oдделение?!?!?!?!?!
:bilokojzbor::nesvest::bilokojzbor::nesvest::bilokojzbor::nesvest:

Аманте бе деца, у 5-6одделение не сум знаела секс шо е, не па за оргазам да мислам...
:bilokojzbor::nesvest::bilokojzbor:

Инаку, да се сеќавам..
Не знаев шо се дешава...:Ц:
Епа ете тогаш сум осетила тоа сама и супер ми било тогаш ми текнало :vozbud: па и не сум била мала за да го направам тоа сама

првиот оргазам .. еее се сеќавам... 18/06/1974 година тоа беше ден за паметење.
Југославија - Заир 9:0. За Југославија играа Енвер Мариќ (на голот), Каталински Шурјак, Облак... не се сеќавам дали Џаиќ играше тука...

Се секавам на првиот оргазам 5-6 одделение,прво се плашев да се пипам ама после тоа се опуштив не можев да си ги соберам нозете од преубаво го доживеав најслаткиот момент и после тоа ми стана слатка навика :kesa:
Извини вака, не само мене туку на сите форумџии не интересира како и од што го доживеа првиот оргазам, сврши дека ти купија фустанче, некое домашно милениче те лижеше или со банана бидејќи велиш дека ти станало слатка навика? :nesvest:

Извини вака, не само мене туку на сите форумџии не интересира како и од што го доживеа првиот оргазам, сврши дека ти купија фустанче, некое домашно милениче те лижеше или со банана бидејќи велиш дека ти станало слатка навика? :nesvest:
:vozbud:na takvi raboti ne sum svrsavala ednostavno probav sama i toa e toa togas ne mora da imas pricina zasto i neznaes so ke se sluci papaaa:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom