Се плашите ли од бури?

• Креатор на темата Креатор на темата DonJas
  • Време на започнување Време на започнување

Дали се плашите од бури?

• Вкупно гласачи
    71
порано ептен се плашев а сеа некако ми е стварно забавно....баш вчера имаше ураган тука у скопјево и тоа факт е дека крева адреналин али најбоље моменат е коа ќе ме дружи хорорче на тоа невреме....сепак неам ич страв баш напротив се корнам од смеење додека другиве се тресат од страв или имаат слушалици на уши..:duel::duel:

Фотографија: Соба осветлена од многу свеќи со црвени платформи. Една бела столна ламба за да се создаде фокусирана светлина. Спуштени ролетни. Бокал со топло кафе на малечка масичка. Карирано ќебе на креветот. И надвор грми, дува,врне...Ти си лежиш полупоспана со љубениот.
Совршено!
После ваква слика, не се плашам од бури.

Сакам светкавици но не и грмотевици:) Не дека ми е страв, ама мајка ми кога грми се гаси од штек...компјутер, телевизор...

Многу сакам бури, онакви големи невремиња. АМА да седам дома и да гледам од прозор. :)

Ееееј, вчера беше мераци.
Онака, си седам покрај прозор, само со запалени свеќи, и покрај мене топло чоколадо. И гледам како грми.
Ептен ми се напраи меракот, се осеќав многу пријатно.
Така да, не, не ми е страв од бури, баш ми е убаво кога гледам како мава гром. :pipi:

Веројатно им било убаво и на бездомниците а и на оние чии куќи одвај се држат, а најверојатно оние кои претрпеа штети или за влакно куртулиле од прекрасните громови :pipi:

Сакам бури...вчера на тераса излегов и врне над мене дожд...скиснав

моќно е!!!

НЕ!Што има страшно во тоа,природна појава - секако завршува за саат време максимум :smir:

Па покрај тоа што е малку морничаво и се создава голема бука..има и убава страна на бурите. Секако не мислам на торнада :) ..ама на пример бура како вчерашната не ми беше страшна. Седнав покрај прозорот и го набљудував светкавото небо се додека дождот не се смири..Зошто да е страшно кога не сум надвор? :)

мене едино ми е страв да не ми се оштети кај мене дома... ако, нека дува и грми и врне колку сака... ја би трчал гол по улица на такво време да можам... да не ме караат дома и у станица :pos2::pos2::pos2: трил раидер сум хахаха

НЕ!Што има страшно во тоа,природна појава - секако завршува за саат време максимум :smir:
Како луѓе кои знаат како настануват грмотевици, бури, дожд и се тоа..ништо нема страшно.
Како индивидуа што знам дека дедо ми бил удрен од гром-некако страшно ми е.
Ах, фобии..

sea pak ke vrne...ama se nadvisnalo nad vodno... a mene tocakot mi e parkiran pred skolo... go naebal... mokar do doma ke go vozam...

Тоа чудо едно колку ми е страв од бури, дури и кога сум дома.Кога почнувам се исклучувам по дома и се бутам негде завиткана и се обидувам да заспијам.Страв ми е ептен и одсекогаш ми било:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom