Се плашите ли од бури?

• Креатор на темата Креатор на темата DonJas
  • Време на започнување Време на започнување

Дали се плашите од бури?

• Вкупно гласачи
    71
не, уживам ... само да нема ногу ветер, оти па ветер на нерви ми иде

Обожавам бури, невреме, грмотевици, молњи, силни дождови. Пред многу години Скопје беше погодено од тешко невреме со силни грмотевици и молњи, тогаш ептен уживав, пошо на секои 10 секунди рокаа силни грмотевици.

А многу мразам ко врне малце онака педерски, тоа врнење само да ти заебе денот ебате. Ако врне нека врне асално со грмотевици и молњи.

Не, тогаш ми е прекрасно. Прееска си седев во кафиќ и си уживав. Едноставно преубаво се чувствувам кога има бура.:pipi:

шо е тоа бура...па прееска на тоа НЕвреме ја испаднат низ град дома никако така да не ми смета шо сака нека прави

Да не грмеше у толкава близина ќе излезев надвор! Кејф ми беше ептен!
BRING THE TRIBAL SPIRIT ON ME! <3

Зависит од расположение.
Некош ич онака сеедно ми е шо се дешават.
Некош ногу сакам да глеам и така и да уживам.
А некош па ногу се плашам. Скокам на секое грмење ко луда некоја.

то џими :).. најзакон ствар.. се додека не ме стрефи некој гром.. или да ми слета некое југо на глава :)

Да,се додека нешто поопсно не се слуи супер е!Се радував денес,што да кажам,обожавам вакво време..силен дожд,ветер,грмење..дрвата се корнат..трескаат по прозорите..
убаво е:)кога има вакво време поолна сум со енергија..иако на некои луѓе негативно им влијае..:toe:

Уфф на вакво време најцарски ми е да седам на тараса така корне дува а преку ден беше 30 степени и си се ладиш закон! Не се плашам :)

Не се плашам, добро понекогаш кога има ептен ама ептен страшни грмотевици ми е страв дома кога ми е вклучен телевизорот, лаптопот и тие работи да не удри во нив гром. Инаку најзакон ми е после вакво невреме кога ќе си седнам надвор на тераса ладничко, свеж воздух убавини...

Закон е времево, прееска додека дуваше јас отидов да си купам хамбургер хаха. И за малце ќе ме мавнеше лимен оџак од локалната фурна, се закачи кај мене на ограда.

ужасно е.....страв во коски....ќе умревме прееска, три женски во кола, која од која повеќе писка, дрва паѓаат, корпи летаат, ништо не се гледа, и уште кога рекоа дека шофершајбаната може да пукне( не знам од кај го откопа тоа, ама ич не и требаше) значи крај...некако довозевме до кај мене и пиевме шеќер и вода....никад не се повтори ова, а ако пак му текне вака да спљушти барем дома да си седам на сигурно!!

У кола ништо не вие и да ве удри гром :) Освен ако ја возите колата на бандажи :pos:

Иначе ја не се плачам, снимав дур грмеше.. и јако беше :)

Не Не воопшто едноставно преска уживав кога имаше јако невреме гледам летат ќерамиди,дрва,автомобили се кршат на комшијата у црешата гром му мавна и сеа цел пат е блокиран :pos2: и мн јаки молњи имаше :vozbud: сакам пак!!

Уживам во невреме бе. Супер си е надвор врне ти дома внатре гледашш како светка и си уживаш едноставно

Страв ми е за компјутерот.. Инаку јас лично да сум надвор негде , а да знам дека компјутерот ми е исклучен .. ич не се плашам.

Не се плашам.
Ама ако е некој ураган,цунами...........:icon_eek::icon_eek:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom