Се откажувате ли лесно?

• Креатор на темата Креатор на темата Луси
  • Време на започнување Време на започнување
Зависи за што се работи. Некогаш можам да се откажам уште пред да почнам да правам нешто, а некогаш пак терам до крај.

Се откажувам од тие што се откажале од мене. И тоа е релативно , не е конечно нели никогаш не вели никогаш, ама па и не се оптеретувам многу со тоа какво мислење ќе создадам кај некој и како ќе глеа на мене. Значи откажување од личности да, онака не ми е дојдено да ја с сега ги убведувам дека не сум таков каков што ме сметаат.
Од цели никако. Секако целта е динамична категорија, се дополнува, видоизменува, но никогаш не се отстапува. Едноставно сметам дека добро ги проценувам повеќето од работите и околностите за да се доведе во прашање мојата цел.

секогаш зависи од расположението..:pos2:.иначе кога од нештото ми преку глава лесно се откажувам а навистина би сакала да не е така, но едноствано понекогаш не размислувам за последиците...одлично знам дека доколку сум упорна ќе успеам, но понекогаш имам претчувтство дека тоа не е така,се лажам себеси!

Не многу лесно, ако се работи за нешто што го знам и умеам нема шански, а ако се работи за нешто што ми е сеедно или не се разбирам би се откажал

Не.
Мене тројца ме тргаа од комшивката.

Зависи за што.Во некои работи се откажувам лесно но во некои не...

ako e irelevantno bi se otkazal i toa bez maka AMA ako stvarno VREDI da odis do ekstremi
bi odel(ama ne od inaet:nenene::nenene:)

Никогаш не се откажувам оти сум упорен така се успева ви животот

ako nema nekoja logika togas se otkazuvam no sepak probuvam da se uspee vo toa no ako barem postoi najmala sansa nema vrakanje nazad teram do kraj

се откажувам само во два случаеви 1 кога ќе сватам дека напорот што го правам за да имам нешто е невозможен и претставува трошење на време и 2 се откажувам од некој кој доста има повтарано ЕДНИ ИСТИ грешки кои знае воедно дека највеќе ме повредуваат

Не се откажувам и одам до крај, освен ако видам дека не вреди. :)

Упорен сум, но се има граници.

Зависи за што се работи во поретки сличаеви брзо се откажувам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom