^^GoRiLLaZ^^
Happiness...?
... станува ова досадно како трета смена.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кучка е ако не го прима у уста? ок
Види предлагам ако не да отвориме еден ваков ТВ канал (24/7) кај шо ќе има такви шокантно изненадувачки запросувања и секако секој пар да го следува личен тренер кој ќе поработи на очекуваните гримаси кај девојката и усовршувањето на техниката на клекнување кај младичот без да му останат лузни..
Недај боже тебе некој вака да те побара.........ќе се изрезили в крајПатетики невидени...Кое од кое попатетично...Да почнам од она на Сител, па она на плоштадот каде свекрвата чекаше во позадина со Атлантис бонбони, па сега ова на Златна Бубамара...Запросувањето треба да е интимен чин, а не цела држава да ме гледа како имам излив на емоции дури тој се курчи со прстенот пред мене...Туку желни за внимание и тронка популарност се ваквите најикрено...
Ха ха ха хаНема такви кучки у Македонија![]()
Вакви како тебе највеќе мразам![]()
Демек ако пишете „кој е типов“ заебани сте, а !?
Пишете на гугл ако не знаете кој е, не да се правите smartass овде...
Стана големо клише ова со запросувањава кај нас, али јебига, нека им е со среќа.
Волку да се дигаше негативна џева за црните хроники каде брат убил брат со секира заради 5 метри земја, светот ќе беше поубаво место за живеење.
Мене да ме мразиш значи да си опериран од добар вкус...
--- надополнето: 24 февруари 2012 во 01:13 ---
Греота е гугл да го арчам на Сашко Коцев...![]()
+1Искрено, повеќе сакам да читам како некој со секира му ја распарчил главата некому. Црната хроника е најискрениот дел од еден дневен весник.
Од вакви работи како запросување на ТВ ми се кака...
Со среќа нека им е.
Искрено, повеќе сакам да читам како некој со секира му ја распарчил главата некому. Црната хроника е најискрениот дел од еден дневен весник.
Од вакви работи како запросување на ТВ ми се кака...
Сериозно? Се логира за да на некојси Сашко Коцев и на некоја Петкана кои се просераваа по телевизија им посакаш среќа? Навистина ти е гајле дали ќе бидат среќни?
Секоја чест.