Сашко Коцев ја запроси девојката на Златна Бубамара

• Креатор на темата Креатор на темата Epics™
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:pos:Офтопик - човече не можам да се донасмеам :pos: сериозно размислувам да дојдам на собиранката
Он - а на кого му е гајле за вакви работи освен на чуствителните девојки на форумов?

Чувствителноста и полот немаат никаква врска со срањата од оваков тип. Јас сум пречувствителна (замисли и девојка), па ако некој кретен наруши оваков интимен момет, би му врзала шамар.

Сериозно? Се логира за да на некојси Сашко Коцев и на некоја Петкана кои се просераваа по телевизија им посакаш среќа? Навистина ти е гајле дали ќе бидат среќни?
Секоја чест.

Не замарај бре.

Чувствителноста и полот немаат никаква врска со срањата од оваков тип. Јас сум пречувствителна (замисли и девојка), па ако некој кретен наруши оваков интимен момет, би му врзала шамар.
Аааа не.....ако си пречуствителна ќе се расплачиш тогаш од среќа :icon_lol:

Он - а на кого му е гајле за вакви работи освен на чуствителните девојки на форумов?

И мене за многу работи постирани на форумов не ми е гајле, па пак ги има... Дај да ги избришеме. На кој му смета, нека ја прескокне темава и готово.

Абе ај како фејсбук да сум отворил и сите ај нека им е со среќа у пм.....демек ве заболе или ви е 1 братучед......

и ептен епски стануваат со вакви запросувања плус глупи се ништо посебно.....дали ќе се просветлат ако тоа биде на ТВ или пред тон луѓе :tapp:

Сериозно? Се логира за да на некојси Сашко Коцев и на некоја Петкана кои се просераваа по телевизија им посакаш среќа? Навистина ти е гајле дали ќе бидат среќни?

Секоја чест.

Брат, не те бива за трол.

Ти се логираше за да ги негираш тие што ќе пишат „нека им е со среќа“ !? Уствари ти обрнуваш повеќе внимание него тие што така пишуваат...

Не е тоа патетично !? Или идната невеста на Сашко можеби ти е симпатија па ти ја грабнал... па сеа хејташ без усул...

И мене за многу работи постирани на форумов не ми е гајле, па пак ги има... Дај да ги избришеме. На кој му смета, нека ја прескокне темава и готово.
Ајде :D
Него дури сега сватив дека си модераторка, админка што ти ја знам што :eek:

Од пречувствитепност, да си до мене, ќе ти врзев шамар! Оти си амеба! А јас една љубов кон амебите...
Е ај да пробаме в година. Кој изгуби части а? :icon_lol:

Yes, I shall use the overused and uncreative yet suitable gif.

michael-jackson-eating-popcorn.gif

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom