Сашко Коцев ја запроси девојката на Златна Бубамара

Статус
Затворена за нови мислења.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Види предлагам ако не да отвориме еден ваков ТВ канал (24/7) кај шо ќе има такви шокантно изненадувачки запросувања и секако секој пар да го следува личен тренер кој ќе поработи на очекуваните гримаси кај девојката и усовршувањето на техниката на клекнување кај младичот без да му останат лузни..
Па 100 пати повеќе тоа би го гледала, отколку сериите кои го затупуваат мозокот и вестите на кои прво се кажува добар ден, а потоа ги наведуваат причините зашто истиот не е добар.

Мене лично ми е драго што се повеќе гледам позитивни работи околу мене, без разлика што се работи за луѓе кои не ги познавам лично. Мило ми е што млади луѓе се сакаат и тоа го споделуваат со светот, затоа што кога сакаш некој сакаш и цел свет да знае дека е твој.

Волку да се дигаше негативна џева за црните хроники каде брат убил брат со секира заради 5 метри земја, светот ќе беше поубаво место за живеење.

Позитивни работи нема доволно на овој свет и секоја убава вест заслужува да биде ставена насекаде и да се шири позитивна енергија.

Секогаш ќе викам браво за вакви моменти, секогаш ќе викам браво за млади луѓе кои се сакаат без разлика на начинот на кој тие одлучиле да споделат убав момент од нивниот живот.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.705
Поени од реакции
11.941
Патетики невидени...Кое од кое попатетично...Да почнам од она на Сител, па она на плоштадот каде свекрвата чекаше во позадина со Атлантис бонбони, па сега ова на Златна Бубамара...Запросувањето треба да е интимен чин, а не цела држава да ме гледа како имам излив на емоции дури тој се курчи со прстенот пред мене...Туку желни за внимание и тронка популарност се ваквите најикрено...
Недај боже тебе некој вака да те побара.........ќе се изрезили в крај
Нема такви кучки у Македонија :)
Ха ха ха ха

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Демек ако пишете „кој е типов“ заебани сте, а !?
Пишете на гугл ако не знаете кој е, не да се правите smartass овде...
Стана големо клише ова со запросувањава кај нас, али јебига, нека им е со среќа.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Вакви како тебе највеќе мразам :mad:
Мене да ме мразиш значи да си опериран од добар вкус...

;)
--- надополнето: 24 февруари 2012 во 01:13 ---
Демек ако пишете „кој е типов“ заебани сте, а !?
Пишете на гугл ако не знаете кој е, не да се правите smartass овде...
Стана големо клише ова со запросувањава кај нас, али јебига, нека им е со среќа.
Греота е гугл да го арчам на Сашко Коцев... :)
--- надополнето: 24 февруари 2012 во 01:15 ---
Волку да се дигаше негативна џева за црните хроники каде брат убил брат со секира заради 5 метри земја, светот ќе беше поубаво место за живеење.
Искрено, повеќе сакам да читам како некој со секира му ја распарчил главата некому. Црната хроника е најискрениот дел од еден дневен весник.

Од вакви работи како запросување на ТВ ми се кака...

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Мене да ме мразиш значи да си опериран од добар вкус...

;)
--- надополнето: 24 февруари 2012 во 01:13 ---

Греота е гугл да го арчам на Сашко Коцев... :)
Епа што ја арчиш Кајгана тогаш !?

Гугл е греота а Кајгана не е !?

Или и тоа е доказ дека повеќе го почитувате странското него домашното !? :D

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.705
Поени од реакции
11.941
Искрено, повеќе сакам да читам како некој со секира му ја распарчил главата некому. Црната хроника е најискрениот дел од еден дневен весник.

+1 (y)

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Со среќа нека им е.
Сериозно? Се логира за да на некојси Сашко Коцев и на некоја Петкана кои се просераваа по телевизија им посакаш среќа? Навистина ти е гајле дали ќе бидат среќни?

Секоја чест.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413

А као демек ова не е искрено, само затоа што е јавно или затоа што е на Златна бубамара?
Мене ми здодеа да гледам и слушам негативни работи и затоа ми е драго кога ќе видам вакво нешто.

Вакви работи ќе имаат почит и секогаш ќе се радувам на вакви моменти, макар биле туѓи, затоа што е момент за радост и така треба и да биде.

Се слави љубовта, двајца млади ќе започнат заеднички живот и нема ништо поубаво од тоа...

Не мора секогаш да се мрчи, може и само да се честита искрено, затоа што е убава вест, покрај морето сивило кое не опкружува.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.705
Поени од реакции
11.941
Сериозно? Се логира за да на некојси Сашко Коцев и на некоја Петкана кои се просераваа по телевизија им посакаш среќа? Навистина ти е гајле дали ќе бидат среќни?

Секоја чест.
:pos:Офтопик - човече не можам да се донасмеам :pos: сериозно размислувам да дојдам на собиранката
Он - а на кого му е гајле за вакви работи освен на чуствителните девојки на форумов?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom