Сашко Коцев ја запроси девојката на Златна Бубамара

• Креатор на темата Креатор на темата Epics™
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Значи не сте живи ако не исхејтате или ако не прокењате.
Шо народ ќе бевме тоа е чудо некое бре.....
Инаку честитки до двајцата, на наредната мекици да служат :)

Некои овде во транс паднале, некои ќе се расплачат од среќа а некои само љубов спомнуваат :sick: Страшно
--- надополнето: 24 февруари 2012 во 00:54 ---
Аман немој !

:pos::cuc:

Ова стана превише мејнстрим во Македонијава.
Како и да е, убаво... :)

Абе ова веќе досадно е, со форите “Ќе се омажиш за мене“ пред еден тон народ...мислам поглупо не можи да биди. Шо коа ќе ја земе, сите седат собрани, пијат лудуват и типот го вади таквото на маса и вика “Ќе го земеш ли во уста“? И женава го зема па аплауз следува оти јавно ја поканил и на секс...

Абе ова веќе досадно е, со форите “Ќе се омажиш за мене“ пред еден тон народ...мислам поглупо не можи да биди. Шо коа ќе ја земе, сите седат собрани, пијат лудуват и типот го вади таквото на маса и вика “Ќе го земеш ли во уста“? И женава го зема па аплауз следува оти јавно ја поканил и на секс...

A замисли па да го одбие... ќе си остане со таквото у рацете.

Патетики невидени...Кое од кое попатетично...Да почнам од она на Сител, па она на плоштадот каде свекрвата чекаше во позадина со Атлантис бонбони, па сега ова на Златна Бубамара...Запросувањето треба да е интимен чин, а не цела држава да ме гледа како имам излив на емоции дури тој се курчи со прстенот пред мене...Туку желни за внимание и тронка популарност се ваквите најикрено...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom