Сашко Коцев ја запроси девојката на Златна Бубамара

Статус
Затворена за нови мислења.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Значи не сте живи ако не исхејтате или ако не прокењате.
Шо народ ќе бевме тоа е чудо некое бре.....
Инаку честитки до двајцата, на наредната мекици да служат :)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.705
Поени од реакции
11.941
Некои овде во транс паднале, некои ќе се расплачат од среќа а некои само љубов спомнуваат :sick: Страшно
--- надополнето: 24 февруари 2012 во 00:54 ---
Аман немој !
:pos::cuc:

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Ова стана превише мејнстрим во Македонијава.
Како и да е, убаво... :)

V

Vollstandig

Гостин
Абе ова веќе досадно е, со форите “Ќе се омажиш за мене“ пред еден тон народ...мислам поглупо не можи да биди. Шо коа ќе ја земе, сите седат собрани, пијат лудуват и типот го вади таквото на маса и вика “Ќе го земеш ли во уста“? И женава го зема па аплауз следува оти јавно ја поканил и на секс...

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Абе ова веќе досадно е, со форите “Ќе се омажиш за мене“ пред еден тон народ...мислам поглупо не можи да биди. Шо коа ќе ја земе, сите седат собрани, пијат лудуват и типот го вади таквото на маса и вика “Ќе го земеш ли во уста“? И женава го зема па аплауз следува оти јавно ја поканил и на секс...
A замисли па да го одбие... ќе си остане со таквото у рацете.

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Патетики невидени...Кое од кое попатетично...Да почнам од она на Сител, па она на плоштадот каде свекрвата чекаше во позадина со Атлантис бонбони, па сега ова на Златна Бубамара...Запросувањето треба да е интимен чин, а не цела држава да ме гледа како имам излив на емоции дури тој се курчи со прстенот пред мене...Туку желни за внимание и тронка популарност се ваквите најикрено...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom