Сашко Коцев ја запроси девојката на Златна Бубамара

Статус
Затворена за нови мислења.
A

AnFem

Гостин
:pos:Офтопик - човече не можам да се донасмеам :pos: сериозно размислувам да дојдам на собиранката
Он - а на кого му е гајле за вакви работи освен на чуствителните девојки на форумов?
Чувствителноста и полот немаат никаква врска со срањата од оваков тип. Јас сум пречувствителна (замисли и девојка), па ако некој кретен наруши оваков интимен момет, би му врзала шамар.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.808
Поени од реакции
11.426
Сериозно? Се логира за да на некојси Сашко Коцев и на некоја Петкана кои се просераваа по телевизија им посакаш среќа? Навистина ти е гајле дали ќе бидат среќни?
Секоја чест.
Не замарај бре.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.705
Поени од реакции
11.941
Чувствителноста и полот немаат никаква врска со срањата од оваков тип. Јас сум пречувствителна (замисли и девојка), па ако некој кретен наруши оваков интимен момет, би му врзала шамар.
Аааа не.....ако си пречуствителна ќе се расплачиш тогаш од среќа :icon_lol:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Он - а на кого му е гајле за вакви работи освен на чуствителните девојки на форумов?
И мене за многу работи постирани на форумов не ми е гајле, па пак ги има... Дај да ги избришеме. На кој му смета, нека ја прескокне темава и готово.

П

Пепси_

Гостин
Абе ај како фејсбук да сум отворил и сите ај нека им е со среќа у пм.....демек ве заболе или ви е 1 братучед......

и ептен епски стануваат со вакви запросувања плус глупи се ништо посебно.....дали ќе се просветлат ако тоа биде на ТВ или пред тон луѓе :tapp:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Сериозно? Се логира за да на некојси Сашко Коцев и на некоја Петкана кои се просераваа по телевизија им посакаш среќа? Навистина ти е гајле дали ќе бидат среќни?

Секоја чест.
Брат, не те бива за трол.

Ти се логираше за да ги негираш тие што ќе пишат „нека им е со среќа“ !? Уствари ти обрнуваш повеќе внимание него тие што така пишуваат...

Не е тоа патетично !? Или идната невеста на Сашко можеби ти е симпатија па ти ја грабнал... па сеа хејташ без усул...

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.705
Поени од реакции
11.941
И мене за многу работи постирани на форумов не ми е гајле, па пак ги има... Дај да ги избришеме. На кој му смета, нека ја прескокне темава и готово.
Ајде :D
Него дури сега сватив дека си модераторка, админка што ти ја знам што :eek:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.705
Поени од реакции
11.941
Од пречувствитепност, да си до мене, ќе ти врзев шамар! Оти си амеба! А јас една љубов кон амебите...
Е ај да пробаме в година. Кој изгуби части а? :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom