^^GoRiLLaZ^^
Happiness...?
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 5.760
- Поени од реакции
- 8.016
... станува ова досадно како трета смена.
Ауу нее... хахаха, мислев на запросувањето не на ова другово ... се извинувам за мојата неконцизностКучка е ако не го прима у уста? ок
Па 100 пати повеќе тоа би го гледала, отколку сериите кои го затупуваат мозокот и вестите на кои прво се кажува добар ден, а потоа ги наведуваат причините зашто истиот не е добар.Види предлагам ако не да отвориме еден ваков ТВ канал (24/7) кај шо ќе има такви шокантно изненадувачки запросувања и секако секој пар да го следува личен тренер кој ќе поработи на очекуваните гримаси кај девојката и усовршувањето на техниката на клекнување кај младичот без да му останат лузни..
Недај боже тебе некој вака да те побара.........ќе се изрезили в крајПатетики невидени...Кое од кое попатетично...Да почнам од она на Сител, па она на плоштадот каде свекрвата чекаше во позадина со Атлантис бонбони, па сега ова на Златна Бубамара...Запросувањето треба да е интимен чин, а не цела држава да ме гледа како имам излив на емоции дури тој се курчи со прстенот пред мене...Туку желни за внимание и тронка популарност се ваквите најикрено...
Ха ха ха хаНема такви кучки у Македонија
Мене да ме мразиш значи да си опериран од добар вкус...Вакви како тебе највеќе мразам
Греота е гугл да го арчам на Сашко Коцев...Демек ако пишете „кој е типов“ заебани сте, а !?
Пишете на гугл ако не знаете кој е, не да се правите smartass овде...
Стана големо клише ова со запросувањава кај нас, али јебига, нека им е со среќа.
Искрено, повеќе сакам да читам како некој со секира му ја распарчил главата некому. Црната хроника е најискрениот дел од еден дневен весник.Волку да се дигаше негативна џева за црните хроники каде брат убил брат со секира заради 5 метри земја, светот ќе беше поубаво место за живеење.
Епа што ја арчиш Кајгана тогаш !?Мене да ме мразиш значи да си опериран од добар вкус...
--- надополнето: 24 февруари 2012 во 01:13 ---
Греота е гугл да го арчам на Сашко Коцев...
+1Искрено, повеќе сакам да читам како некој со секира му ја распарчил главата некому. Црната хроника е најискрениот дел од еден дневен весник.
Од вакви работи како запросување на ТВ ми се кака...
Сериозно? Се логира за да на некојси Сашко Коцев и на некоја Петкана кои се просераваа по телевизија им посакаш среќа? Навистина ти е гајле дали ќе бидат среќни?Со среќа нека им е.
А као демек ова не е искрено, само затоа што е јавно или затоа што е на Златна бубамара?Искрено, повеќе сакам да читам како некој со секира му ја распарчил главата некому. Црната хроника е најискрениот дел од еден дневен весник.
Од вакви работи како запросување на ТВ ми се кака...
Офтопик - човече не можам да се донасмеам сериозно размислувам да дојдам на собиранкатаСериозно? Се логира за да на некојси Сашко Коцев и на некоја Петкана кои се просераваа по телевизија им посакаш среќа? Навистина ти е гајле дали ќе бидат среќни?
Секоја чест.