Sandokan

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Сандокан

Почна серискиот филм "враќането на Сандокан" на тв Сител, стар филм, италијанска продукција, преполн со багови и сл.
Фанови на Сандокан пишете тука.

Тоа е од времето на Шпагети-вестерн продукцијата, грешка Шпагети-Боливуд
Пола Шутка тогаш децата ги крстеа Сандокан

"Јас сум Боби и сум Сандокаан фан"

Музичето ме рани :pipi:

a be moite doma zborea deka filmot e od nivno vreme a imaat okolu 40 godini pa so samata pomisla deka majka mi go gleala na moi godini nekako ne mi zvucese interesno pa voopsto ne sum sednala da go gledam......

sho znam moze ke izleze na kraj deka e dobra serija :)

Abe odi filmot vrska nema .... Stvarno za nikade e :vozbud:

сите ги коле а на никој крв не му тече заебан тип е ххх

Вракањето на САНДОКАН

moz-screenshot.jpg
moz-screenshot-1.jpg
Воинот Сандокан ги предводи своите луѓе, група на бунтовници пирати низ цела Малезија позати како тигрите од Момпрацем да се борат против колонијалните сили. Тој секогаш наоѓа помош од неговиот пријател Порутгалецот Јанеџз Де Гомера:vozbud:.

Абе сфаќам на МТВ да даваат таква серија ама Сител да даваат,тоа за мене е несфатливо.Доста ќе им се намали гледаноста на програмата

За лепо друштво, .

Еј, како му го распори мевот на тигарот, а??

У мечкин скок му еба матер. А бе Сандокан е цар бе.
Исто како Валтер коа го бранеше Сараево.

Svoevremeno serijata Sandokan bese zakon a denes se raznorazni Kasandri i grozni Leti.Cudno mi e sto nikoj ne go spomna imeto na glumecot sto go glumi Sandokan,se vika Kabir Bedi i kako sto vidov na www.imdb.com za ovaa godina ima planirano film koj ke se vika Sandokan in Sicilia...Nekoi velat deka bila amaterski snimena,pa vo toa vreme tolku bila razviena tehnologijata a ligicno e deka koga ja gledas serijata na denesno vreme da ti stoi kako crtan film,naseto oko se naviknalo na mnogu pobrzi sceni,podobra kompjuterska tehnologija...

Никогаш не би погледнала толку стара серија па и колку да е квалитетна, имам одбивност кон вакви бледи снимки

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom