Samsung Galaxy S IV

Why?

Самострел да зеам, да истепам тоа племе
Член од
3 мај 2009
Мислења
2.726
Поени од реакции
2.940
Ти ја видовме позадината и на тебе...

Ф

Флеш

Гостин
ако имаш страст за note . направи го тоа , но мене ми се одвратни уредите со моливчиња . Практика нема да најдеш никогаш па ниту во џеб . Ќе се устручаваш да не направиш некој потег и да го рокнеш дисплејот . Биди логичар за некој работи и не се пали на јаки процесоир snapdragon прикажа убавп видео пред неполна недела . Сите апликации работат на dual core така да размисли :) поважна е сихронизираноста на софтвер и хардвер пријателе . Среќно
Како и да е ако е прашање големината на екранот,двата телефона преставуваат проблем со нивната големина,не можеш да ги пикнеш во фармерки или мал џеб ... е сега ако си гик и важно ти е за што даваш пари,тоа да добиеш,тогаш го бираш Ноте 3,како мене ..... ако си нормална личност на кого не му се важни перфомансите,даваш пари а не гледаш,не ти е важно каков е,тогаш би иделе на некоја постара верзија .... како и да е,важна е потребата и желбата за телефон ... :)

Член од
5 октомври 2011
Мислења
155
Поени од реакции
64
јас велам изборот секогаш сами си го носи ме . Но ако бараш веќе мислење тогаш пожелно е и да слушнеш . Поздрав и чекај го во Македонија

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Како и да е ако е прашање големината на екранот,двата телефона преставуваат проблем со нивната големина,не можеш да ги пикнеш во фармерки или мал џеб ... е сега ако си гик и важно ти е за што даваш пари,тоа да добиеш,тогаш го бираш Ноте 3,како мене ..... ако си нормална личност на кого не му се важни перфомансите,даваш пари а не гледаш,не ти е важно каков е,тогаш би иделе на некоја постара верзија .... како и да е,важна е потребата и желбата за телефон ... :)
И нормално ако си луд по технологија :cool: Како ние што сме...:cool:

Член од
22 септември 2013
Мислења
43
Поени од реакции
12
Znaci vaka, kupiv htc one od tmobile pred 1 mesec, i ne sum zadovolen od nego ama bas ic... Dali e mozno vo tmobile da go zamenam za s4, ili vo nekoj trade market za telefoni (vidov nekoi ledikom, mobilfon)

Член од
5 октомври 2011
Мислења
155
Поени од реакции
64
пушти го на реклама 5 земи си суви пари и оди направи избор што сакаш , во Ледиком немам искуство појди ќе видиш што ќе ти речат . поздрав

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Cena u vip mu e 41k samo tel, u tmobile 35, mene mi e na rati, po 2000 mesecno so pretplata
Стегни му 25к на реклама 5 :cool: И оди прашај во мобилара 150 пати ти пишавме сите знаеш што да правиш сега.Со лесно поздрав.

Член од
27 септември 2013
Мислења
1
Поени од реакции
0
Има ли некој информација кога доаѓа кај нас Samsung Galaxy Note 3 и отприлика по која цена би се продавал?

Kajgana Shop

На врв Bottom