Самоконтрола

• Креатор на темата Креатор на темата I am a bitch
  • Време на започнување Време на започнување
I am a bitch напиша:
Дали мислите дека имате самоконтрола врз себе и дали мислите дека си ги контролирате сопствените чувства? дали по природа сте смирени или нервозни? Се извинувам ако има ваква друга тема, а јас не сум видела.:kajg:

ИМАМ. СЕКОГАШ.

Зависи дека, како и што. На работа имам самоконтрола и се трудам да не избувнувам ако некој ме изнервира. А така трпам додека можам. Зависи од ситуација.

Imam duri i nepotrebno.Duri da se prasuva covek dali se raboti za samokontrola ili tolerancija :raz:

Имам самоконтрола и тоа многу јака , така што луѓето ќто првпат ме запознаваат добиваат малку погрешен впечаток за мене и за мојот карактер

Еми имам самоконтрола ама не доволно во некои моменти не се контролирам

Imam samokontrola,duri ponekogas mi velat deka sum premnogu vozdrzana,ama to e to,takva si sum.E,sega se slucuva ponekogas da izbuvnam,da izreagiram premnogu burno,da izgubam samokontrola,ama toa se retki momenti.:icon_lol:

Неам јас бре...еве нека каже Риалгрл тепам жена деца све по дома кршам!!!!
П.С. Иам бре голема шала на страна :)

Па мислам дека немам многу голема самоконтрола, мнооооогу ретко ако нешто сум си ветила на себе си, ќе го направам, зашто ми значи, иначе вака... нема шанси...многу сум попустлива.

ја не сум баш нервозен тип , али имам изпади каде шо сам приметувам дека самоконтролата не ми работи, уствари и тогаш ми текнува на самоконтролата + не љубам да бројам до 10 пред да лупнам нешто шо нетреба така да у дневни дози не ја користам а на нејзе ми текнува кога треба али не ја користам, многу ретко ако сум нешто ептен расположен.

Имам голема самоконтрола, освен кога НЕ треба да запалам цигара...да се исконтролирам, да се стрпам...УФ...
Инаку за се друго да, имам.

Премногу сум ладнокрвен однадвор иако сум доста чуствителен.Можеби поради хороскопт е така незнам.?

Mac)) напиша:
Неам јас бре...еве нека каже Риалгрл тепам жена деца све по дома кршам!!!!
П.С. Иам бре голема шала на страна :)
eve kazuvam deka se setas so modrici od mojata samokontrola!:)
imam samokontrola iako nekogas imam zabegano!Ali se trudam prvo da brojam do 100 :pipi:

еј зависи искрено за што , зш кога треба да се реши нешто мошне го тумачам и имам самоконтрола а вака во дружење со зезанции ако нешто не ми по кејф абе му го лупам на тој/таа во фаца ма око не ми трепнуе.иначе во глобала имам дури и преголема самоконтрола

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom