Самоконтрола

• Креатор на темата Креатор на темата I am a bitch
  • Време на започнување Време на започнување
Скоро секогаш се контролирам а ако нешто не можам да се исконтролирам се повлекувам доволен ми е 1 саат да ми помине и после сум како нов :toe:

Зависи кога-како.
Ако сум премногу изнервирана,тогаш немам самоконтрола и правам,зборувам се што треба и што не треба.
Веројатно таа самоконтрола си доаѓа со годините,а можеби и ќе направам некоја голема глупост како последица на моето *немање* самоконтрола па ќе ми дојде памет.
Смирено делувам во редок број на случаеви,едноставно неможам да седам со скрстени раце и да се правам како ништо да не се случува.Лесно избувнувам.:toe:

Pa nemam nekoja golema samokontrola. Porano znaev da se iskontroliram, ali vo ponovo vreme tesko. Kako sto veke kazev koga ke vidam kako se nanesuva nekoja nepravda, togas ne mozam da se kontroliram, i posledicite se.........:vozbud:

Прагот на толеранција ми е релативно висок.Многу ретко избувнувам,најчесто се држам под контрола.Ама,се случува и да избувнам за ништо.Жив човек....

Јеп..Така си е ..:wink:

Во последно време - сè повеќе немам самоконтрола... :pishtoldz

Знам да се контролирам кога сакам ама од друга страна пак можам да се изнервирам многу брзо зависи во кој ситуации и со кој личности се случува тоа.Ги поседувам двете вештини и само ситуацијата е пресудна како ќе изреагирам!

Во моментот кога сум изнервиран,немам контрола врз мене и се дешаваат чуда.

Ептен јака самоконтрола имам. Ако немам, ќе летам од работа за еден ден.

имам самоконтрола ама ако некој пут ми пукне филм ке глеам да средам шо е можно помирно...ама у жарот на акцијата можам да бидам смртоносен:violent1::violent1::violent1:

Па во принцип имам самоконтрола.Има ситуации каде што не можам да се воздржам и тогаш правам и кажувам и што мислам и што не мислам ама тие се ретки и најчесто мама ги предизвикува(ше),а и понекогаш другари/ки

Во најголем број случаи имам самоконтрола ама кога ќе ја изгубам...изгубена е!
:buum:

Имам самоконтрола, но се додека не ми откажат нервите хеадбанг

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom