*princess*
..SiMpLy GorGeOuS..
- Член од
- 17 февруари 2008
- Мислења
- 747
- Поени од реакции
- 21
поубаво ми е да сум сама отколку во врска безвезе, од досада...дури и сега кога имам убава врска понекогаш ми недостига да ..пссссссссссссссссст..:pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
и без ваква авантура имам премногу работи на врат па не фала во никој случај подобро ќе трчам соло отколку да се влечкам со некоја која што воопшто нема да ја имам на ум ,заебанција голема е, пошто веќе се имам заебано еднаш така да благодарам не :uvo:Постов ме наведе да ја отворам темава.
Не дека нешто лично против форумџиката, туку општо ... колку е во ред ваквата врска? Дали и колку може да функционира?
Колку може да го исполни и задоволи едниот или другиот партнер?
Можете ли вие да бидете со било кого само за да не сте сами или само затоа што не сте со тој/таа што го/ја сакате?
А сте биле?
Како било и како завршило, доколку завршило?
Што ако дознаете па дека вашиот партнер кого многу го сакате, е со вас поради некоја ваква причина?
Би ве навредил и би го/ја оставиле или би го прифатиле тоа како нормална појава само да останете со него/неа?
Итн ...
тоа никогаш нема да фали затоа што секогаш има one night shou:pos2::pos2: или брцај бегајпоубаво ми е да сум сама отколку во врска безвезе, од досада...дури и сега кога имам убава врска понекогаш ми недостига да ..пссссссссссссссссст..:pos2:
Не дека нешто лично против форумџиката, туку општо ... колку е во ред ваквата врска?
Дали и колку може да функционира?
Можете ли вие да бидете со било кого само за да не сте сами или само затоа што не сте со тој/таа што го/ја сакате?
Што ако дознаете па дека вашиот партнер кого многу го сакате, е со вас поради некоја ваква причина?
Би ве навредил и би го/ја оставиле или би го прифатиле тоа како нормална појава само да останете со него/неа?
И на една друга тема напишав дека подобро да сум сама, отколку со било кој.Можете ли вие да бидете со било кого само за да не сте сами или само затоа што не сте со тој/таа што го/ја сакате?
Мислам дека не би можела да функционира баш поради второто прашање, еден од партнерите нема да биде задоволен и исполнет.Дали и колку може да функционира?
Ќе се разочарам, затоа што мислам дека љубов, почит, значење можат да бидат единствени причини поради кои би бил некој во врска.Што ако дознаете па дека вашиот партнер кого многу го сакате, е со вас поради некоја ваква причина? Би ве навредил и би го/ја оставиле или би го прифатиле тоа како нормална појава само да останете со него/неа?
Јас не сум против..Една другарка имаше таков случај сакаше еден ама виде не виде нивното не тераше на никаде и си почна врска со друг..И стварно одат пола година скоро и супер им е..Нејзе се уште срцето и припаѓа на првиот,ама и вториов и е многу мил и сега колку и да сака нешто тој првиот со неа нема шанси да заврши со тој што е во моментот...Значи одобрувам,кога работата со тој што го сакаш не оди како што треба.,треба да си побараш друг...:wink:
Во ред е секој да си најде идеално решение за својот проблем, па така некако е и со оваа ситуација.
Но што е со нејзиниот дечко? Што ако тој дознае дека нејзиното срце е сеуште кај некој друг?
Или па обратно ... што ако таа некогаш дознае таква работа за некој нејзин дечко?
Тоа е целиот проблем ... може тој што го прави тоа е задоволен и половично среќен, но лошо е да се лаже другиот и да се искористува, додека најверојатно сака со цело срце.
Секој треба да си најде начин како да расчисти со своите чувства кон некој што го нема, за да искрено продолжи со некој друг. Само тоа ми изгледа фер, без оглед што неможе секогаш така да функционира.