- Член од
- 14 април 2007
- Мислења
- 793
- Поени од реакции
- 6
Дивајн напиша:Постов ме наведе да ја отворам темава.
Не дека нешто лично против форумџиката, туку општо ... колку е во ред ваквата врска? Дали и колку може да функционира?
Колку може да го исполни и задоволи едниот или другиот партнер?
Можете ли вие да бидете со било кого само за да не сте сами или само затоа што не сте со тој/таа што го/ја сакате?
А сте биле?
Како било и како завршило, доколку завршило?
Што ако дознаете па дека вашиот партнер кого многу го сакате, е со вас поради некоја ваква причина?
Би ве навредил и би го/ја оставиле или би го прифатиле тоа како нормална појава само да останете со него/неа?
Итн ...
Таквите врски никогаш не траат долго,но може да се случи и таквото идење да прерасне во љубов.Јас лично не би имала врска со некој само зошто не сум со оној кој го сакам.А да дознаам дека дека тој што го сакам и сум во врска со него, а иде со мене заради тоа што не може да биде со таа што ја сака,дефинитивно ке раскинам со него.:nenene: :nenene: :ban?:
Можеби не за долго, ама додека го сретнам следниот, не мора да барам некој со кој ќе бидам само ради реда. Неам некаков ужасен страв од осаменост или фобија дека нема да можам да се справам со нешто сама, па да морам да имам некој крај себе.