Само да не сум сам/а!

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
не сум била досега со некој само за да небидам сама тоа ми е многу ниско понижувачко и за другата личност едноставно неможам да бидам со некој колку само да го исполнувам времето

Не дека нешто лично против форумџиката, туку општо ... колку е во ред ваквата врска? Дали и колку може да функционира?
Колку може да го исполни и задоволи едниот или другиот партнер?
Можете ли вие да бидете со било кого само за да не сте сами или само затоа што не сте со тој/таа што го/ја сакате?
А сте биле?
Како било и како завршило, доколку завршило?

Што ако дознаете па дека вашиот партнер кого многу го сакате, е со вас поради некоја ваква причина?
Би ве навредил и би го/ја оставиле или би го прифатиле тоа како нормална појава само да останете со него/неа?

Итн ...

Не би можела да бидам со некој,колку само онака да пополнам време......Тоа е веќе лажење на сама себе.
Подобро би била сама а среќна,отколку со некого а несреќна.
Не би сакала и мене исто да ми се случи,некој да биде со мене онака,колку да не биде сам.
Затоа...не му го прави на друг,она што не сакаш да ти го прават тебе :pipi:

Абе од страна вака гледано и ја би рекла дека сум против..
Али у последниве месеци ако подобро размислам и мене сите врски ми се сведуваат на тоа - Ај бе добар е што ќе се мотам со некој..
И немора воопшто да значи дека не успеваат.. Повеќето да такви врски се колку ради реда.. Али можам да кажам дека една од таквите кај мене баш успеа, сепак заврши ради глупост можда и баш поради причината од која започна али битно остана френдшип. Али бед е не е баш успевање.. Сега јас мислам дека би можела да ја продолжам таа врска само што на некој му стана јасно зашто беше врската и не е исто бед е. Али пак немора секад лошо да се излезе од таква врска.. Мислам сите иаме такви периоди у животот коа никого не сакаш, никој не ти значи, не ти иде заљубување обично ради претходна љубов и мора да прајш нешо. Не го осудувам ова само што не би го практикувала више.. Врска коа ќе ми е стварно дојдено до врска со некој. едно лижење помалце нема да ми смени ништо.

Да бидеш сам понекогаш е многу подобро отколку со некој. :winkanimacijata:

Подобро сам одколку во лошо друштво.Како што врската има предности,така и слободниот живот носи свои предности.Приколки за џабе влечење,не.

Ma ako treba neka sum sama, ako ne mi se dopaga nekoj nema sanse da bidam so nego:toe:

Ja za da ne sum sam nekad idam i kaj kurvi ima mnogu fini kurvi znaat i da te nasmeat ama tie se retki. Mrzam koa sum sam najvise

Jas ne bi mozela da funkcioniram vo vakva vrska nema sansi ...mora da ima strast privlekuvanje i ljubov golema obostrana normalno ..se drugo mi e neprifatlivo:back:

Во тие врски можат и двајцата да бидат повредени доколку не успеат,а тоа е многу ретко...
Никогаш нема да бидам во таква врска,зашто и така патам многу па и ако се додаде ова:tapp:
Љубовта нема да биде возвратена од една страна,а тоа е многу тешко доколку не ти возвратат.

Се извинувам што ќе бидам груб:
Лицемерно,
Себепонижувачки,
Дволично,
Неискрено кон другиот,
Површно...

Да бе сите пре би биле сами отколку со некој ради реда. Гледам сите парови во градов абе створени еден за друг, треба да ги викнеме оние што прават анкети кај во светот најубаво се живее, или кај има најскап деловен простор да направат една анкета на тема каде во светот паровите си се најмногу сродни души. Скопје не мора ни да го анкетираат дирекно нека гледаат кое е второ место. Значи колку повеќе читам љ и с толку повеќе сфаќам дека или на форумов сите се Енглези или јас халуцинирам тоа што го гледам секојдневно низ чаршијата.

Бечанец, тоа што го гледаш има малку допирни точки со тоа што тие парови го чувствуваат. Не знам, како можеш да кажеш зошто се заедно само од гледање. Или си направил и муабет? Не дека нема такви кои се во врска само за да не се сами, ама ова генеррализацијава... :tapp:

Мислам дека по понижувачки од ова неможе да има..да бидеш со друг само онака, а паметот да ти лета цело време кај друг. Не ми се десило а и не би сакал. А и не посакувам на никого. Запто така само можеш да го повредиш партнерот со кој си ОНАКА, а и самата себеси.

Ваквата врска не е врска барем за таа што го мисли тоа.За машкото можеби е врска како што треба дека незнае што се дешава,ама за женската не е оправдувачки.Како прво како може да иде со него,а да не со сака и да не чувствува ништои да има секс што е една од битните особини во врската барем за женското.Освен ако не е мераклика па да не и праи тоа улога со кого е.

Постов ме наведе да ја отворам темава.

imam decko ali nisto posebno.. Koa nemozam da go imam toj sto go sakam i ova ne e loso...

Не дека нешто лично против форумџиката, туку општо ... колку е во ред ваквата врска? Дали и колку може да функционира?
Колку може да го исполни и задоволи едниот или другиот партнер?
Можете ли вие да бидете со било кого само за да не сте сами или само затоа што не сте со тој/таа што го/ја сакате?
А сте биле?
Како било и како завршило, доколку завршило?

Што ако дознаете па дека вашиот партнер кого многу го сакате, е со вас поради некоја ваква причина?
Би ве навредил и би го/ја оставиле или би го прифатиле тоа како нормална појава само да останете со него/неа?

Итн ...

Абе оваа што се замислува која е? Ми е гајле ако е член тука, само тој цитат говори томови за нејзиното однесување и што карактер е.

Го сожалувам дечкото кој земал да се гледа со неа. Искрено. Ваква фроља не заслужува да има дечко, и било кој(а) што ја следи истата бедна филозофија. Не сфажаат дека само им трошат време на тие луѓе? Дека истите можат да бидат со некој кој ќе ги сака вистински?

Искористување на луѓе, најмизерно нешто на свет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom