Сале Рапер

• Креатор на темата Креатор на темата gooner4life
  • Време на започнување Време на започнување

Како ја оценувате песнава?

• Вкупно гласачи
    130
Стара е песнава, ама легендарна. :pos::pos::pos:

Мислам дека сеуште ја чувам у компјутер:tv:

Јас сум Сале рапер и сум рапер на годината, јас сум човекот што ја сака младината, па најубаво завртија осовината ако сакаш да ме видиш после кривината :pipi:

Ја стегам тунаницата ќе ти отиде вилицата:vozbud::vozbud:

Еве го Сале:

sale_raper_lrg.jpg

Го имаше на 365.com.mk, еве линк ако сакате да прочитате нешто повеќе и да ја преземете песната. :pos:

Е не сум го знаел и до изглед и повеќе песни ... фала на информацијата :pos2:
И многу е опасен на сликава морам да признаам ... цело куманово го држи у рука :vozbud:
ОФтопик: Иих ДЈ Бејрут го стаиле со него на странава , мхм... не е тој до толку лош или смешен ... :salut:

Одлична е песната бе :pos: хахахахахахахахах хахахаххаха ххахаухааухеасуихеиаухеахеиуахехаиу хаиуехиуах иеха :pos2: од рака вадам басови басовииии

имам автограм на раката вчера беше лудиоло во куманово дури и едвај се пробив да му зеам!:pos2:

имам автограм на раката вчера беше лудиоло во куманово дури и едвај се пробив да му зеам!:pos2:

:pos2: Добро е чим си го прошол и обезбедувањето , и си успеал да му земеш автограм... ццц... тоа ретко на кого му успеало :smir:

Ааа Сале, современикот на Пане медот.
Ѕвер, гоооолем ѕвер.
Сакав да напишам стих два, ама се збунувам на тастатура :pos:
Не можам да го следам :)

Има повеќе инфо за раперов? постои? иначе... гордост за Куманово :oeoeoe: ( :nenene: )

Има повеќе инфо за раперов? постои? иначе... гордост за Куманово :oeoeoe: ( :nenene: )

Секако дека има....на првата страна види имаше напишано :helou:
Најголема Гордост на Македонија :kez: ( НЕ!)

кој е он кој е он , он е сале мц

Летна џоинт шетња...
лол лол лол:nesvest:

Лоооол. Спојувањето на позадинската музика е EPIC FAIL! :pos:
Па уште и feat. Ludacris. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom