Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Има ли некој земено обувки од FLO да каже дали се добри?
Цените им се ептен пристапни ама не знам за квалитетот.

Возачката ми истекува утре, а ми закажаа за сликање дури на 25 јули иако се јавив месец дена пред истекот.
Прашањето ми е дали може да возам во тој период до 25ти, без да имам проблеми ако ме сопре полиција?

Возачката ми истекува утре, а ми закажаа за сликање дури на 25 јули иако се јавив месец дена пред истекот.
Прашањето ми е дали може да возам во тој период до 25ти, без да имам проблеми ако ме сопре полиција?
Не

kolku kosta eden eban magnum sladoled niz svetot be?
jeste deka jadam max 2-3 pati sladoled vo godinata, i nemam pretstava za cenite,
zemam denes eden, mi go naplakjaat okolu 2.7 evra (27 sek). vo normalen super market, kaj so bi trebalo da e najeftin.

Прегледај го приврзокот 336638

ne bea ovie sladoledi evro do evroipol, ili jas ziveam vo minatoto uste?
У минатото не ама дефинитивно во иднината си отишол:D
Околу 60ден беа минатата година е сеа ако толку прават разлика калифорниските бадеми хахаха

Поднесов барање за извод. Отприлика за колку време ќе биде готов и дали ќе ме известат по порака на телефон или меил или и тоа им е тешко?

Ај вака некој подобро економски поткован да ми објасни зошто воопшто некој од друга држава би доаѓал на работа во МК ?
Зошто некој би напуштил јака држава како Турција и би дошол во Скопје, Велес или Штип да работи ?

Ај вака некој подобро економски поткован да ми објасни зошто воопшто некој од друга држава би доаѓал на работа во МК ?
Зошто некој би напуштил јака држава како Турција и би дошол во Скопје, Велес или Штип да работи ?

Само прашањето дали се тоа Турци или пак се Сиријци или веќе кои не бегалци од „демократските„ земји ?!
Автоматски споено мислење:

Поднесов барање за извод. Отприлика за колку време ќе биде готов и дали ќе ме известат по порака на телефон или меил или и тоа им е тешко?
Пред извесно време јас поднесов он лине за извод родени за 1 ден беше готов

Дали некој има информација дали дрво орев привлекува гром?
Би замолил доколу има некој било каква информација детално да ја сподели или каде да се обратам за да добијам сигурна информација
Јас колку што имам читано, даб е познат како дрво кое статистички има најмногу удари од гром. Во минато го саделе како громобран :) После него се топола и бука... Голема улога има висината на дрвото и дали е на отворено. За орев не знам колку можеш да најдеш податоци.
Автоматски споено мислење:

Можеш, треба со себе да ја имаш потврдата дека е поднесена за замена.

Знае некој кој се обврските на сват на свадба ако може да ми каже?

Колку чини една нова приколка Брако?

Има некој искуство со вадење пасош по брза постапка? Колку е всушност брза постапката?

I mene me interesira....
Nikoj nema tuka da kaze iskustvo so konduri od Flo?
Поделени се мислењата. Некои ги носат и по две години, некои брзо им се кинеле. Јас ќе им дадам шанса и ќе земам неделава од таму.

Има некој искуство со вадење пасош по брза постапка? Колку е всушност брза постапката?
Пасошот би требало да ти биде готов во рок од 24 часа и мислам дека ќе те чини некаде 4700 денари не ме дрижи за збор за цената но сепак треба да се јавиш и да си закажеш https://termin.mvr.gov.mk/ReqiuredDocuments

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom