- Член од
- 11 јуни 2021
- Мислења
- 395
- Поени од реакции
- 946
Има ли некој земено обувки од FLO да каже дали се добри?
Цените им се ептен пристапни ама не знам за квалитетот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
НеВозачката ми истекува утре, а ми закажаа за сликање дури на 25 јули иако се јавив месец дена пред истекот.
Прашањето ми е дали може да возам во тој период до 25ти, без да имам проблеми ако ме сопре полиција?
У минатото не ама дефинитивно во иднината си отишолkolku kosta eden eban magnum sladoled niz svetot be?
jeste deka jadam max 2-3 pati sladoled vo godinata, i nemam pretstava za cenite,
zemam denes eden, mi go naplakjaat okolu 2.7 evra (27 sek). vo normalen super market, kaj so bi trebalo da e najeftin.
Прегледај го приврзокот 336638
ne bea ovie sladoledi evro do evroipol, ili jas ziveam vo minatoto uste?
Само прашањето дали се тоа Турци или пак се Сиријци или веќе кои не бегалци од „демократските„ земји ?!Ај вака некој подобро економски поткован да ми објасни зошто воопшто некој од друга држава би доаѓал на работа во МК ?
Зошто некој би напуштил јака држава како Турција и би дошол во Скопје, Велес или Штип да работи ?
Пред извесно време јас поднесов он лине за извод родени за 1 ден беше готовПоднесов барање за извод. Отприлика за колку време ќе биде готов и дали ќе ме известат по порака на телефон или меил или и тоа им е тешко?
Јас колку што имам читано, даб е познат како дрво кое статистички има најмногу удари од гром. Во минато го саделе како громобранДали некој има информација дали дрво орев привлекува гром?
Би замолил доколу има некој било каква информација детално да ја сподели или каде да се обратам за да добијам сигурна информација
Можеш, треба со себе да ја имаш потврдата дека е поднесена за замена.Возачката ми истекува утре, а ми закажаа за сликање дури на 25 јули иако се јавив месец дена пред истекот.
Прашањето ми е дали може да возам во тој период до 25ти, без да имам проблеми ако ме сопре полиција?
Достоинствено да поднесе голема количина на алкохолЗнае некој кој се обврските на сват на свадба ако може да ми каже?
I mene me interesira....Има ли некој земено обувки од FLO да каже дали се добри?
Поделени се мислењата. Некои ги носат и по две години, некои брзо им се кинеле. Јас ќе им дадам шанса и ќе земам неделава од таму.I mene me interesira....
Nikoj nema tuka da kaze iskustvo so konduri od Flo?
Пасошот би требало да ти биде готов во рок од 24 часа и мислам дека ќе те чини некаде 4700 денари не ме дрижи за збор за цената но сепак треба да се јавиш и да си закажеш https://termin.mvr.gov.mk/ReqiuredDocumentsИма некој искуство со вадење пасош по брза постапка? Колку е всушност брза постапката?