Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Info@bolnicaveles.org.mkNekoj da mi napishe emil adresa za bolnica opshta bolnica vo veles
НИКОГАШ нема да добиеш било какви податоци/информации за било која личност од болница.Ce ve molam. Pod hitno mi treba emil ili telefonski broj od bolnicata potocno od nivniot kataster mi trebaat informacii za osoba rodena vo 1960 a ne znam kade da se obratam ne sum vo makedonija i ne znam kade da prasham
Vi blagodaram nikoj ne saka da raboti i ne saka da dadi nikakvi informacii
Не се работи за работење или не, се работи за Закони и процедури. Не може му текнало на некој ајде сега ќе се распрашува за лични податоци и информации. Секоја болница си има прописи за почитување на приватност и Закони за заштита на лични податоци.Vi blagodaram nikoj ne saka da raboti i ne saka da dadi nikakvi informacii
Која држава бе другар? Не сме во Србија или Хрватска овде е дива лига видоаа дека народот ќути и си тераат.1. Do kade planiraat da odi ludilovo so cenite na peletite?!?!
2. Zarem ne treba drzavava da zastane pozadi cenata?!
3. Od lanskata godina do sega cenite se pokaceni za 100%, a tek sme von sezona!!! Ne sakam ni da znam koja kje bide cenata vo zima!
у Сити Мол ќе работат.Дали ДМ дрогерии работат утре на празник дали знае некој?
odi na nivnata veb strana si pisuva koi drogeri rabotat i do kolku casot.Дали ДМ дрогерии работат утре на празник дали знае некој?
Не знам дали се кинат ама сум видел по плаживе како мака мачат да ги наполнат со воздух, некои ке кренат раце и ке го спакуваат а некои ке легнат на малку напумпаноНекој искуство со овие? Ги бива ли, се кинат ли лесно, се полнат брзо?
![]()
![]()