Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Просечно време за пратки од кина, како и минимално, максимално...
Нема правило ми има стасано рекордно за 9 дена , а најдолго за 4 месеци. Во просек минимум месец дена со нормален шипинг.

Зошто луѓето имаат потреба да се сликаат и да објавуваат каде биле,што јаделе,како се облекуваат и какви коли возат?

Нема правило ми има стасано рекордно за 9 дена , а најдолго за 4 месеци. Во просек минимум месец дена со нормален шипинг.
Претпоставувам чудна работа...
Купено на 17ти мај, излезено од кина на 22. Сега на 2 во лондон, нема вести од тогаш. ВБ мислам дека треба месец или нешто, ама што..
Можда и нема да стигне ако иде натака кај тие карилижачи...
Автоматски споено мислење:

Зошто луѓето имаат потреба да се сликаат и да објавуваат каде биле,што јаделе,како се облекуваат и какви коли возат?
Прашуваш нешто општо но сепак филозофски, психолошки и социолошки комплицирано.
Луѓето сакаат да се фалат. Имаат компулсија да го прават тоа. Да имаат да зборат нешто , внимание. Ова не е променето од камено доба кога добиле компулсија да цртаат по пештерите за ловови и ствари, или во рим кога правеле пропаганда за воени подвизи или претстави и срање..
Делумно да се афирмираат во општеството, делумно заради потребата да се споделува информации заради некоја поука или нешто , или за лични добивки меѓу другото.

Претпоставувам чудна работа...
Купено на 17ти мај, излезено од кина на 22. Сега на 2 во лондон, нема вести од тогаш. ВБ мислам дека треба месец или нешто, ама што..
Можда и нема да стигне ако иде натака кај тие карилижачи...
Автоматски споено мислење:

Прашуваш нешто општо но сепак филозофски, психолошки и социолошки комплицирано.
Луѓето сакаат да се фалат. Имаат компулсија да го прават тоа. Да имаат да зборат нешто , внимание. Ова
Види бројот за следење врска нема имав нарачка која внесов погрешна адреса пред да се прати го контактирав продавачот ја откажав ама имаше број за следење замисли пишуваше дека е стасана во Македонија. Значи користат групни броеви за следење така што најверојатно деновиве би стасала.

Малку глупо прашање али ми бараат копија од диплома на работа... како да направам копија кога дипломата ми е ко хамер?

Фотографирај квалитетна фотографија, испринтај на А4 (А3 ако баш инсистираат) или испрати им на имејл, и понуди им го оригиналот на увид?

А што друго би сликале за социјални мрежи? Облаци?

Малку глупо прашање али ми бараат копија од диплома на работа... како да направам копија кога дипломата ми е ко хамер?
Копија од уверение исто е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom