Ф
Флеш
Гостин
simple, Грчец .Зошто некои луѓе, кога прават фотографии на кои има автомобили, ги заматуваат нивните регистарски таблички?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
simple, Грчец .Зошто некои луѓе, кога прават фотографии на кои има автомобили, ги заматуваат нивните регистарски таблички?
Zastita na licni podatociЗошто некои луѓе, кога прават фотографии на кои има автомобили, ги заматуваат нивните регистарски таблички?
На кој начин?Zastita na licni podatoci
Ај дообјасни, не разбирам.simple, Грчец .
Na primer, slikas ti restorant vo Ohrid I ja objavis slikata, a na nea mojata kola so vidliva registracija...На кој начин?
Крадат коли и уценуваат .Разработена шема.На кој начин?
Ај дообјасни, не разбирам.
Зошто некои луѓе, кога прават фотографии на кои има автомобили, ги заматуваат нивните регистарски таблички?
Нема правило ми има стасано рекордно за 9 дена , а најдолго за 4 месеци. Во просек минимум месец дена со нормален шипинг.Просечно време за пратки од кина, како и минимално, максимално...
Претпоставувам чудна работа...Нема правило ми има стасано рекордно за 9 дена , а најдолго за 4 месеци. Во просек минимум месец дена со нормален шипинг.
Прашуваш нешто општо но сепак филозофски, психолошки и социолошки комплицирано.Зошто луѓето имаат потреба да се сликаат и да објавуваат каде биле,што јаделе,како се облекуваат и какви коли возат?
Види бројот за следење врска нема имав нарачка која внесов погрешна адреса пред да се прати го контактирав продавачот ја откажав ама имаше број за следење замисли пишуваше дека е стасана во Македонија. Значи користат групни броеви за следење така што најверојатно деновиве би стасала.Претпоставувам чудна работа...
Купено на 17ти мај, излезено од кина на 22. Сега на 2 во лондон, нема вести од тогаш. ВБ мислам дека треба месец или нешто, ама што..
Можда и нема да стигне ако иде натака кај тие карилижачи...
Автоматски споено мислење:
Прашуваш нешто општо но сепак филозофски, психолошки и социолошки комплицирано.
Луѓето сакаат да се фалат. Имаат компулсија да го прават тоа. Да имаат да зборат нешто , внимание. Ова
А што друго би сликале за социјални мрежи? Облаци?Зошто луѓето имаат потреба да се сликаат и да објавуваат каде биле,што јаделе,како се облекуваат и какви коли возат?
Добро маци извини што прашав,не се нервирај па ти одма губиш на убавина.А што друго би сликале за социјални мрежи? Облаци?
Копија од уверение исто е.Малку глупо прашање али ми бараат копија од диплома на работа... како да направам копија кога дипломата ми е ко хамер?