Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Nekoj da mi napishe emil adresa za bolnica opshta bolnica vo veles

Mnogu vi blagodaram ovaa adresa i jas ja najdov na net na nivnata stranica ali emilot mi se vraca nazat ednostavno mi pishuva nevazecka adresa vnesete tocna adresa sepak vi blagodaram
Автоматски споено мислење:

Ce ve molam. Pod hitno mi treba emil ili telefonski broj od bolnicata potocno od nivniot kataster mi trebaat informacii za osoba rodena vo 1960 a ne znam kade da se obratam ne sum vo makedonija i ne znam kade da prasham

Каде можам да најдам стаклен шах? Сомнителни ми се овие со онлајн достава а и ми треба за во четврток.

Ce ve molam. Pod hitno mi treba emil ili telefonski broj od bolnicata potocno od nivniot kataster mi trebaat informacii za osoba rodena vo 1960 a ne znam kade da se obratam ne sum vo makedonija i ne znam kade da prasham
НИКОГАШ нема да добиеш било какви податоци/информации за било која личност од болница.

Vi blagodaram nikoj ne saka da raboti i ne saka da dadi nikakvi informacii

Не смее бе такви информации да ти дадат, може си рандом лик и се распрашуваш за некого. Нека оди лично лице од вашата фамилија и ќе дознае информации.

Не се работи за работење или не, се работи за Закони и процедури. Не може му текнало на некој ајде сега ќе се распрашува за лични податоци и информации. Секоја болница си има прописи за почитување на приватност и Закони за заштита на лични податоци.

1. Do kade planiraat da odi ludilovo so cenite na peletite?!?!
2. Zarem ne treba drzavava da zastane pozadi cenata?!
3. Od lanskata godina do sega cenite se pokaceni za 100%, a tek sme von sezona!!! Ne sakam ni da znam koja kje bide cenata vo zima!

1. Do kade planiraat da odi ludilovo so cenite na peletite?!?!
2. Zarem ne treba drzavava da zastane pozadi cenata?!
3. Od lanskata godina do sega cenite se pokaceni za 100%, a tek sme von sezona!!! Ne sakam ni da znam koja kje bide cenata vo zima!
Која држава бе другар? Не сме во Србија или Хрватска овде е дива лига видоаа дека народот ќути и си тераат.

Дали ДМ дрогерии работат утре на празник дали знае некој?

Некој искуство со овие? Ги бива ли, се кинат ли лесно, се полнат брзо?

images

41p4IAEe9VS._AC_.jpg

Некој искуство со овие? Ги бива ли, се кинат ли лесно, се полнат брзо?

images

41p4IAEe9VS._AC_.jpg
Не знам дали се кинат ама сум видел по плаживе како мака мачат да ги наполнат со воздух, некои ке кренат раце и ке го спакуваат а некои ке легнат на малку напумпано:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom