Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
На оние што им требаат пари се како бесни и ако треба секакви услови ќе исполнат само за да земат и тогаш во секого веруваат. Види и како лесно ги наоѓаат ваквите профили на фб за да договараат средби.

но моето мислење е да не ми направат некоја бејла со тоа што ќе фалсификуваат документ дека ми дале пари па да враќам нешто што воопшто го немам земено
Е заслужуваш вака да ти направат. Памет за друг пат.

Може со кола ама последен пат кога бев, за викенд се наплаќа зонско и тоа некоја луда сума од 50 или 100 ден од саат. Купи си со телефон билет, карти во бус нема веќе 2-3 години
Да знам бев со кола за 1 час и 8 минути си платив 150 денари :)

Нема тема за Македонски железници па да прашам тука.

Колку е карта од Кочани до Скопје со воз да не знае некој?

Нема тема за Македонски железници па да прашам тука.

Колку е карта од Кочани до Скопје со воз да не знае некој?
https://mzt.mk/patnichki-soobrakaj/vnatreshen-soobrakaj/tsenovnik-za-vnatreshen-soobrakaj/

Ако ти за возење летно време порано се случуваше да се расипат, а и сега верувам дека е исто.
Назад ќе тргне во 3 и нешто а ќе стигне во 9-10 вечер. [emoji3]

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

https://mzt.mk/patnichki-soobrakaj/vnatreshen-soobrakaj/tsenovnik-za-vnatreshen-soobrakaj/

Ако ти за возење летно време порано се случуваше да се расипат, а и сега верувам дека е исто.
Назад ќе тргне во 3 и нешто а ќе стигне во 9-10 вечер. [emoji3]

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
На странава пишува дека од Скопје тргнува кај 4 некаде.
Не верувам дека ќе се расипат силно верувам дека оваа влада и претходната најмногу вложуваа во македонски железници така да... :D

telefon od Kampot na Tutunski kombinat Prilep vo Pretor.

Која година пропадна спортскиот канал Канал 4 и која беше причината за пропаѓањето? И дали македонски беше каналот или само македонски коментатори имаше? Ептен носталгија ме пукна за него, а знам дека едно добри дванаесет години го нема.

Знае некој каде оштрат метални предмети. Освен во Хром, во близина на Тинекс.

Која година пропадна спортскиот канал Канал 4 и која беше причината за пропаѓањето? И дали македонски беше каналот или само македонски коментатори имаше? Ептен носталгија ме пукна за него, а знам дека едно добри дванаесет години го нема.

Ако се сеќавам добро пропадна негде 2006 или 2007. Значи баш 12-13 години. Се сеќавам имаше добри емисии за СП во фудбал во 2006. После не ми текнува што програма имаше. Мислам пренесуваа француска лига и некои не многу атрактивни спортови. Веројатно немаше гледаност и финансии па пропаднаа...

Имам неколку површински гребнатинки на колата. Можи некој да ми објасни би можел да ги поправам? Некоја поевтина алтернатива?

Неможев да најдам ваква тема, ако има избришете ми ја.

Имам неколку површински гребнатинки на колата. Можи некој да ми објасни би можел да ги поправам? Некоја поевтина алтернатива?

Неможев да најдам ваква тема, ако има избришете ми ја.
Оди во лакерскине сервиси и таму прашај, ако мислиш на оние глупостине левел топ шоп што се продаваат, нанесуваш и бришеш - лажи пари, не си губи и пари и време и нерви.

Значи сам не би можел некако? Пр. Да купам боја некоја (да ми утврдат) и после полирање?

Значи сам не би можел некако? Пр. Да купам боја некоја (да ми утврдат) и после полирање?
Додека го правиш тоа ќе си платиш ќе ти средат, ако воопшто може да се среди.

Има ли некаде во Скопјево да си платиш и коњ да си јаваш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom