Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Така му доаѓа. Се правдаат со тоа демек ако ме фатат мене како ја ќе платам казна, а усвари 90% од тие што даваат се другарчина со инспекторите па знаат кога има инспекции.

Пример лименка намест 45-50 (колку е точно нз ) ја наплаќа 57 :)
Само за стаклени амбалажи е и тоа на Скопско 5 ден, на Даб 10 ден. Ама кога купуваш ако носиш празни шишиња ти ги одбиваат од сметката.[DOUBLEPOST=1462875236][DOUBLEPOST=1462875401][/DOUBLEPOST]Колку чини укоричување со тврд повез отприлика?**[DOUBLEPOST=1462875477][/DOUBLEPOST]Колку чини укоричување со тврд повез отприлика?**

Последно уредено:
Само за стаклени амбалажи е и тоа на Скопско 5 ден, на Даб 10 ден. Ама кога купуваш ако носиш празни шишиња ти ги одбиваат од сметката.[DOUBLEPOST=1462875236][DOUBLEPOST=1462875401][/DOUBLEPOST]Колку чини укоричување со тврд повез отприлика?**[DOUBLEPOST=1462875477][/DOUBLEPOST]Колку чини укоричување со тврд повез отприлика?**

Точно :) Али затоа напоменав лименка. Небитно. Важно можеш да си земеш алкохол кога ти душа сака :D

Има ли шанси да најдам 2 сим картички за 100 денари? како што беше акцијата на џабест ? ми требаат повеќе бројчиња.. ако има некој што познава некој од трафика или што има негова да зеам нека пише инбокс

Dali sobna vrata moze da se prepravi od leva vo desna i obratno?

Колку чини укоричување со тврд повез?

Dali sobna vrata moze da se prepravi od leva vo desna i obratno?
Може бе,само смени ги шарките за другата страна и сврти наоупаку вратата и квагите исто така со преправки.

Последно уредено:
Де некој шетан на форумов да препорача добар град/клуб низ балканов како за ергенска ? :)

Де некој шетан на форумов да препорача добар град/клуб низ балканов како за ергенска ? :)
Од македонски Струмица од балканскиве Благоев град.

Струмица ќе закачам сифилис од некој педер, најверојатно @wot ... Благоев град не сум бил, али му верувам на педерот...А Будва во мај ? озбилно ?

Де кажете некој добар а ефтин курварлук или солиден стриптиз бар, само моља вас од соседниве нека ни биде...Србија, Бугарија, Грција....

Некој некакво си искуство со Ниш/Белград ?

Бугарија не сум бил никогаш, ама ме тепа филм дека ако отидам ќе ме тепаат, ограбат и на крај силуваат :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom