Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
пример во кратово градската потрошувача на гориво е иста како и на отворено. :D

Пффф, во Кратово дури се качиш по тоа ридовите ко тенк ќе ти троши.

Дали некој знае колку е провизија ако префрлам 100 евра на српска сметка и каде е најевтино?
Поефтино е да ги пуштиш по вестерн јаки се провизит вака по вестерн е само 9 евра.

У тој случај наверојатно е ова, ипак стануе збор за бенд(ови)...
Aуууу тоа ќе да било изгледа. Како што гледам, веројатно за ова стануваше збор, али го промашив. Штета што не го дознав на време... Јбг, кој касно касни ништо не граби :confused: .
Фала на информација во секој случај :)

Колку отприлика чинат добри оригинални ролерки? На времето беа 100 евра ама ми се распаднаа сеа мислам поскапи се.

^ толку се и сега.

До колку саат се продава алкохол? 19h, 21h?

До 19 е, уште некоја недела....Али обавезно даваат и после тоа ( не во супермаркети ), само што ти наплаќаат „кауција“ за тоа. Обично по 10-15 денари, зависно што земаш.

До 19 е, уште некоја недела....Али обавезно даваат и после тоа ( не во супермаркети ), само што ти наплаќаат „кауција“ за тоа. Обично по 10-15 денари, зависно што земаш.
Ова го нема у Скопје еј... бар ја не сум видел. Тоа кауцијата да не е мито уствари? :D

Ова го нема у Скопје еј... бар ја не сум видел. Тоа кауцијата да не е мито уствари? :D

Така му доаѓа. Се правдаат со тоа демек ако ме фатат мене како ја ќе платам казна, а усвари 90% од тие што даваат се другарчина со инспекторите па знаат кога има инспекции.

Пример лименка намест 45-50 (колку е точно нз ) ја наплаќа 57 :)

Јас како што знам од 1. мај до 30. септември е летното сметање на времето за продажба на алкохол. Пред два дена купував после 7, од маркет. :toe:

Јас како што знам од 1. мај до 30. септември е летното сметање на времето за продажба на алкохол. Пред два дена купував после 7, од маркет. :toe:

И ја будала што сумњам во тебе коа е во прашање алкохол :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom