Xibalba
Господин Господин
пример во кратово градската потрошувача на гориво е иста како и на отворено.![]()
Пффф, во Кратово дури се качиш по тоа ридовите ко тенк ќе ти троши.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
пример во кратово градската потрошувача на гориво е иста како и на отворено.![]()
Поефтино е да ги пуштиш по вестерн јаки се провизит вака по вестерн е само 9 евра.Дали некој знае колку е провизија ако префрлам 100 евра на српска сметка и каде е најевтино?
Aуууу тоа ќе да било изгледа. Како што гледам, веројатно за ова стануваше збор, али го промашив. Штета што не го дознав на време... Јбг, кој касно касни ништо не грабиУ тој случај наверојатно е ова, ипак стануе збор за бенд(ови)...
Збориме за градска вожња не offroad.Пффф, во Кратово дури се качиш по тоа ридовите ко тенк ќе ти троши.
19, трафики продаваат и после 19...^ толку се и сега.
До колку саат се продава алкохол? 19h, 21h?
19, трафики продаваат и после 19...
19, трафики продаваат и после 19...
Фала.
Еден од ретардираните закони.![]()
Ова го нема у Скопје еј... бар ја не сум видел. Тоа кауцијата да не е мито уствари?До 19 е, уште некоја недела....Али обавезно даваат и после тоа ( не во супермаркети ), само што ти наплаќаат „кауција“ за тоа. Обично по 10-15 денари, зависно што земаш.
Ова го нема у Скопје еј... бар ја не сум видел. Тоа кауцијата да не е мито уствари?![]()
Јас како што знам од 1. мај до 30. септември е летното сметање на времето за продажба на алкохол. Пред два дена купував после 7, од маркет.До 19 е, уште некоја недела....Али обавезно даваат и после тоа ( не во супермаркети ), само што ти наплаќаат „кауција“ за тоа. Обично по 10-15 денари, зависно што земаш.
Јас како што знам од 1. мај до 30. септември е летното сметање на времето за продажба на алкохол. Пред два дена купував после 7, од маркет.![]()