Xibalba
Corona Australis
- Член од
- 24 јануари 2012
- Мислења
- 6.094
- Поени од реакции
- 11.502
Пффф, во Кратово дури се качиш по тоа ридовите ко тенк ќе ти троши.пример во кратово градската потрошувача на гориво е иста како и на отворено.![]()
Пффф, во Кратово дури се качиш по тоа ридовите ко тенк ќе ти троши.пример во кратово градската потрошувача на гориво е иста како и на отворено.![]()
Поефтино е да ги пуштиш по вестерн јаки се провизит вака по вестерн е само 9 евра.Дали некој знае колку е провизија ако префрлам 100 евра на српска сметка и каде е најевтино?
Aуууу тоа ќе да било изгледа. Како што гледам, веројатно за ова стануваше збор, али го промашив. Штета што не го дознав на време... Јбг, кој касно касни ништо не грабиУ тој случај наверојатно е ова, ипак стануе збор за бенд(ови)...
Збориме за градска вожња не offroad.Пффф, во Кратово дури се качиш по тоа ридовите ко тенк ќе ти троши.
19, трафики продаваат и после 19...^ толку се и сега.
До колку саат се продава алкохол? 19h, 21h?
19, трафики продаваат и после 19...
19, трафики продаваат и после 19...
Секаде е до 21 часот, и во трафики и во маркети. Нормално, има и такви што продаваат и после 21, ама нелегално.
Фала.
Еден од ретардираните закони.![]()
Ова го нема у Скопје еј... бар ја не сум видел. Тоа кауцијата да не е мито уствари?До 19 е, уште некоја недела....Али обавезно даваат и после тоа ( не во супермаркети ), само што ти наплаќаат „кауција“ за тоа. Обично по 10-15 денари, зависно што земаш.
Така му доаѓа. Се правдаат со тоа демек ако ме фатат мене како ја ќе платам казна, а усвари 90% од тие што даваат се другарчина со инспекторите па знаат кога има инспекции.Ова го нема у Скопје еј... бар ја не сум видел. Тоа кауцијата да не е мито уствари?![]()
Јас како што знам од 1. мај до 30. септември е летното сметање на времето за продажба на алкохол. Пред два дена купував после 7, од маркет.До 19 е, уште некоја недела....Али обавезно даваат и после тоа ( не во супермаркети ), само што ти наплаќаат „кауција“ за тоа. Обично по 10-15 денари, зависно што земаш.
И ја будала што сумњам во тебе коа е во прашање алкохолЈас како што знам од 1. мај до 30. септември е летното сметање на времето за продажба на алкохол. Пред два дена купував после 7, од маркет.![]()