Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Зoштo е пoдoбрo сингл мaлт oд бленд вискитo?
Затоа што во сингл малт, зборам за квалитетен сингл малт нема ич шпиртус внатре и иако алкохолот варира меѓу 43-48% не гори ич кога го пиеш и мириса од километар на дабово буре.

Блендед скоч е тиња.

Затоа што во сингл малт, зборам за квалитетен сингл малт нема ич шпиртус внатре и иако алкохолот варира меѓу 43-48% не гори ич кога го пиеш и мириса од километар на дабово буре.

Блендед скоч е тиња.

У право си џони вокер, балентајн, канадиан клуб, џим бим, вајлд турки, мејкерс марк, џек даниелс и ред други се тиња...

У право си џони вокер, балентајн, канадиан клуб, џим бим, вајлд турки, мејкерс марк, џек даниелс и ред други се тиња...
Пa Бaлентaјн е мaлце... :) Пo се, зa прaшaње нa вкус се рaбoти секoгaш.

Проверена страна за онлајн нарачување фејк дресови? :D

Другари кажете некој ресторант или локал добар каде што нудат традиционална храна добра не така премногу скапа ми иде еден другар странец па не знам кај да го носам а ме прашува за традиционални работи, храна и така натаму

Другари кажете некој ресторант или локал добар каде што нудат традиционална храна добра не така премногу скапа ми иде еден другар странец па не знам кај да го носам а ме прашува за традиционални работи, храна и така натаму
Некој од етно - рестораните? Барем такви се појавија многу, а и не верувам да се нешто скапи.

здраво
може ли да ми дадете број од fastfood 7ца и бесплатна ли е доставата

Sent from my iPhone using Tapatalk

Како да поврзам компјутер кој нема ХДМИ порт само вга и тв кој нема вга порт ѕуку само хдми ?

Како можам да поставам текстови од стари македонски песни/

Како да поврзам компјутер кој нема ХДМИ порт само вга и тв кој нема вга порт ѕуку само хдми ?
So VGA TO HDMI kabel, odnosno kabel koj na ednata strana ima vga , a na drugata hdmi , no nema da imas zvuk na tv-to, samo slika...

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Од автобусиве кој најбрзо иде до Белград?
Значи без да ме кружи и застанува на катаљон места.

Од автобусиве кој најбрзо иде до Белград?
Значи без да ме кружи и застанува на катаљон места.
Фудекс, не застанува никаде и во Белграад си за 5-6 саати, тргнува у 12 на полноќ, сабајле у 6 у Белград, Нишекспрес никако застанува ко приватна 23ка на секои 500м

Фудекс, не застанува никаде и во Белграад си за 5-6 саати, тргнува у 12 на полноќ, сабајле у 6 у Белград, Нишекспрес никако застанува ко приватна 23ка на секои 500м
Нема некој термин околу 12 или нешто слично од овие Фудекс?

Ако нема тогаш има ли некој шо е приближно брз како нив а тргнува во тоа време?

Фала.

Нема некој термин околу 12 или нешто слично од овие Фудекс?

Ако нема тогаш има ли некој шо е приближно брз како нив а тргнува во тоа време?

Фала.
Фиксен е терминов со Фудекс, али најдобри ти се.

Фиксен е терминов со Фудекс, али најдобри ти се.
Па не ми одговара баш тој термин затоа барам други алтернативи али тие Нишекспрес не ги ни глеам, ќе им ебам матер чим ќе ми застануваат на дваес метра, ќе ми се фати 10 саати пат до Белград.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom