- Член од
- 30 јули 2014
- Мислења
- 5.626
- Поени од реакции
- 19.110
2.5 км.Колку е долга у еден правец патеката на кеј од скејт паркот ( парк на франкофонија ) до шипките кај мостот пред александар палас?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
2.5 км.Колку е долга у еден правец патеката на кеј од скејт паркот ( парк на франкофонија ) до шипките кај мостот пред александар палас?
Извини за глупо прашање, за што ќе служи масло од чајно дрво ? Дали е за реума или нешто друго???кај да си најдам масло од чајно дрво во Скопје/Штип ?
Се знае каде?! Во салони за патики исклучиво само за Nike ,но не верувам дека има во МК оти таков чинат над 6000 денари.Да не знае некој каде има вакви патики? Прегледај го приврзокот 127183
Се знае каде?! Во салони за патики исклучиво само за Nike ,но не верувам дека има во МК оти таков чинат над 6000 денари.
Убава патика за понежниот пол
Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk
Ме интересира колкава количина на плин е потребна за да се извози од Прилеп до Скопје и колку патарини има т.е колку пари вкупно би коштало сето тоа? -До кај 1500 денари?
Знае некој како да го направам саатот на компјутерот да не ми биде со тие АМ ПМ , туку кога е после 12 пладне да ми пишува 13 , 14 , 15 часот ....
Amazon ti e najkvalitetna i najdobra tamo nema kineska roba ebay i aliexpress ti se kineski[DOUBLEPOST=1440713587][/DOUBLEPOST]Kako da se otide vo Voena Bolnica skopje a da ne se vleguva vo skopje znae nekoj?А ме интересира дали Amazon, Ebay или AliExpress. Која е најдобра од тие? Мислам дека Amazon немаше продавачи?![]()
Па можеш со хелихоптер и нема да влезеш во Скопје ,можеш по обиколница зависи од каде доаѓаш ако е од правец на Тетово да се вклучиш на Качанички пат тоа е патот кон Косово потоа мостот пред Александар палас и ќе дојдеш до Воена Болница исто и од Куманово односно ВелесAmazon ti e najkvalitetna i najdobra tamo nema kineska roba ebay i aliexpress ti se kineski[DOUBLEPOST=1440713587][/DOUBLEPOST]Kako da se otide vo Voena Bolnica skopje a da ne se vleguva vo skopje znae nekoj?
Нема автобус http://sas.com.mk/VozenRed.aspx провери тукаДа не знае некој дали има автобус од Скопје за Прилеп во ниедно време после 00:00 и колку е карта?