Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
скоро секој ден е државност на некоја земја, така да ако до сега си гледал знамиња на нов зеланд, туркменистан, папуа нова гвинеја, авганистан, боцвана, џибути, исланд.... на гугл, тогаш најверојатно сега и путин и обама го гледаат нашето знаме на гуглАбе ова со гугл со македонското знаме само на наша територија се гледа ,или низ цел свет?
Отприлика како се движат цените на таблетите во кеш без договори? Обични таблети без некое особености, колку за нет само...
od 3000 nagoreОтприлика како се движат цените на таблетите во кеш без договори? Обични таблети без некое особености, колку за нет само...
заколиго со пила моторна
заколиго со пила моторна
Многу малку балар ќе извадиш не се исплати за маката.Имам ел. мотор од машина за перење тежок е 8кг ме интересира колку има бакар во него инаку моторот е од старите горење машини ?
Малку не си ми јасен ај вака ќе ти кажам воз од Скопје за Прилеп имаш во 6,42 , а вечер има 16,55 брз и во 20,00 за автобус види си на http://www.sas.com.mk/.Дај некој нека каже со сигурност во колку има за вракање воз (в недела) од Скопје до Прилеп, негде начекувам 7 часот, негде 7ипол па и 8?
И дали има автобуси и кое време?
можеби ќе извадиш пола кило, само многу ќе се намачишИмам ел. мотор од машина за перење тежок е 8кг ме интересира колку има бакар во него инаку моторот е од старите горење машини ?