Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
кај да си најдам масло од чајно дрво во Скопје/Штип ?
Извини за глупо прашање, за што ќе служи масло од чајно дрво ? Дали е за реума или нешто друго???

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk

Се знае каде?! Во салони за патики исклучиво само за Nike ,но не верувам дека има во МК оти таков чинат над 6000 денари.
Убава патика за понежниот пол :)

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk

Хах, ова исто ко да прашав ваква и ваква торта каде има? -Ами во слаткарница. :)

Како и да е, фала, што ми обрна внимание.

Ме интересира колкава количина на плин е потребна за да се извози од Прилеп до Скопје и колку патарини има т.е колку пари вкупно би коштало сето тоа? -До кај 1500 денари?

Ме интересира колкава количина на плин е потребна за да се извози од Прилеп до Скопје и колку патарини има т.е колку пари вкупно би коштало сето тоа? -До кај 1500 денари?

Прилеп-Кавадарци 30 Км
Кавадарци-Велес 40 км
Велес-Скопје 60 км
Вкупна километража 130..Еве ќе ги ставиме 150 И назад 150,тоа се 300 км
Нека троши возилото просек 8 литра плин на 100 километри,по 27 денара е моменталната цена на плинот тоа испаѓа 24 литра плин,по 27 денара,тоа испаѓа 650 денара..
Имаш една патарина после Велес,Отовица,60 денара мислам дека беше
Имаш една пред Скопје,Петровец,40 денара
Кога ќе се враќаш цената на патарината е иста..Никако неможеш да ја избегнеш,уствари можеш,ама треба да дупиш по стариот пат,јас го пробав и не чини,има многу дупки.
Значи сума сумариум,за сума од 850 денара одиш и се враќаш од Прилеп-Велес-Скопје-Приле.

Знае некој како да го направам саатот на компјутерот да не ми биде со тие АМ ПМ , туку кога е после 12 пладне да ми пишува 13 , 14 , 15 часот ....

Знае некој како да го направам саатот на компјутерот да не ми биде со тие АМ ПМ , туку кога е после 12 пладне да ми пишува 13 , 14 , 15 часот ....

Клик долу на саатот > Change date and time settings > Change date and time > Change calendar settings > Time и намести HH.mm формат

А ме интересира дали Amazon, Ebay или AliExpress. Која е најдобра од тие? Мислам дека Amazon немаше продавачи? :D
Amazon ti e najkvalitetna i najdobra tamo nema kineska roba ebay i aliexpress ti se kineski[DOUBLEPOST=1440713587][/DOUBLEPOST]Kako da se otide vo Voena Bolnica skopje a da ne se vleguva vo skopje znae nekoj?

Последно уредено:
Amazon ti e najkvalitetna i najdobra tamo nema kineska roba ebay i aliexpress ti se kineski[DOUBLEPOST=1440713587][/DOUBLEPOST]Kako da se otide vo Voena Bolnica skopje a da ne se vleguva vo skopje znae nekoj?
Па можеш со хелихоптер и нема да влезеш во Скопје ,можеш по обиколница зависи од каде доаѓаш ако е од правец на Тетово да се вклучиш на Качанички пат тоа е патот кон Косово потоа мостот пред Александар палас и ќе дојдеш до Воена Болница исто и од Куманово односно Велес

дали има друго место за купување на беретки со македонски симбол , во ГТЦ тоа на почетокот ненормална цена и + симболот се доплаќа а и на ништо не личи

Да не знае некој дали има автобус од Скопје за Прилеп во ниедно време после 00:00 и колку е карта?

Како да симнам наеднаш повеќе слики од ФБ порака?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom