Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Кои се условите коишто треба да се исполнат за добивање парцела од индустрискиве зони?

Kako da pisuvam kirilica?
Стегни Алт и Шифт заедно и кј сатон ќе се сменит МК подршка и терај пиши по словото на Климента и Наума Охридски.

Стегни Алт и Шифт заедно и кј сатон ќе се сменит МК подршка и терај пиши по словото на Климента и Наума Охридски.
Abe ja znam ta finta ama kompjuterov mi e pozajmen pa ne sakam mnogu da cepkam raboti, rekov nekoe drugo dugme da ne znaj nekoj.

Abe ja znam ta finta ama kompjuterov mi e pozajmen pa ne sakam mnogu da cepkam raboti, rekov nekoe drugo dugme da ne znaj nekoj.
Па то е дугмето за нечепкање, сите имет мкд поддршка освен ак немат наместено преку контрол панел шо невервам.
Дупни таму шо ти реков и пробај ал ќе пишит.
Поздрав, Стојче од Бичимци.

За колку дена стига препорачана пратка преку Македонски пошти од Скопје за друг град во Мкд (Битола на пример)?

СДЗ каде можам да најдам контакт емаил од клиничката болница во битола. Не можам ништо на гугл да најдам. Значи ми треба емаил.. :notworthy: Anyone?

СДЗ каде можам да најдам контакт емаил од клиничката болница во битола. Не можам ништо на гугл да најдам. Значи ми треба емаил.. :notworthy: Anyone?
Не верувам дека такво нешто е можно, работат уште само со фиксни телефони. Што поконкретно ти треба, некое одделение или?

За колку дена стига препорачана пратка преку Македонски пошти од Скопје за друг град во Мкд (Битола на пример)?

Исто време. Поентата со препорачана пратка е тоа што имаш доказ дека си ја пратил, тоа слипчето што ти го печатираат.

Најверојатно исто време е, оти до сега нема стасано.

Сигурно, зошто имам прашувано. Ако сакаш за еден ден во Скопје, имаш брза пратка, ако сакаш надвор од Скопје или од град во град имаш 24 часа и тоа е Карго (пример). Поштава наша за во МКД мислам дека е една недела ама не сум сигурен.

Немам информација како е за достава во ист ден во други градови (а да не е мкд пошти).

Добра марка на апарати за заварување ( варење) немора да се со СО2 и каде има по добра цена до 140А ми треба?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom