Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Стегни Алт и Шифт заедно и кј сатон ќе се сменит МК подршка и терај пиши по словото на Климента и Наума Охридски.Kako da pisuvam kirilica?
Abe ja znam ta finta ama kompjuterov mi e pozajmen pa ne sakam mnogu da cepkam raboti, rekov nekoe drugo dugme da ne znaj nekoj.Стегни Алт и Шифт заедно и кј сатон ќе се сменит МК подршка и терај пиши по словото на Климента и Наума Охридски.
Па то е дугмето за нечепкање, сите имет мкд поддршка освен ак немат наместено преку контрол панел шо невервам.Abe ja znam ta finta ama kompjuterov mi e pozajmen pa ne sakam mnogu da cepkam raboti, rekov nekoe drugo dugme da ne znaj nekoj.
Kako da pisuvam kirilica?
За колку дена стига препорачана пратка преку Македонски пошти од Скопје за друг град во Мкд (Битола на пример)?
За еден работен денЗа колку дена стига препорачана пратка преку Македонски пошти од Скопје за друг град во Мкд (Битола на пример)?
Не верувам дека такво нешто е можно, работат уште само со фиксни телефони. Што поконкретно ти треба, некое одделение или?СДЗ каде можам да најдам контакт емаил од клиничката болница во битола. Не можам ништо на гугл да најдам. Значи ми треба емаил..Anyone?
За колку дена стига препорачана пратка преку Македонски пошти од Скопје за друг град во Мкд (Битола на пример)?
Исто време.
Најверојатно исто време е, оти до сега нема стасано.