Sungerot Bob
Живеј го животот
Која цена е фиксната протеза и дали дава ефект да забите бидат одлично подредени?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
на приватно, порцеланска 500 Е (само една,горна или долна,двете 1000 Е )Која цена е фиксната протеза и дали дава ефект да забите бидат одлично подредени?![]()
Ги имам сите заби, но не прашувам за парцијална протеза, туку за фиксна протеза, за правилно да се распоредат забите.на приватно, порцеланска 500 Е (само една,горна или долна,двете 1000 Е )
а зависи и од тоа колку заби имаш свој,а колку нови на протезата-вилицата(исто ли е)
Која цена е фиксната протеза и дали дава ефект да забите бидат одлично подредени?![]()
Мене ми треба само за едната вилица. Колку време се носи?Дaвa ефект. Oкoлу 500 зa двете вилици
Боби имаш тема Се за забите у Здравје. Постави си таму вакви прашања. Рековме уште на почеток, ако веќе има тема за нешто што ве интересира, поставете си таму прашање. Не да добиваш грешка одговори за вилици. Башка и таа тема ја следат неколку студенти кои се на стоматологија.Мене ми треба само за едната вилица. Колку време се носи?
И потоа сакам да направам белеење на забите. Знаете ли колку чини белеењето?![]()
Мене ми треба само за едната вилица. Колку време се носи?
И потоа сакам да направам белеење на забите. Знаете ли колку чини белеењето?![]()
Мене ми треба само за едната вилица. Колку време се носи?
Што мислат веганите за голтањето сперма?![]()
Зависи од висината на кредитот, дали ратата на кредитот ја поминуваат 1/3 од неговата плата.Ако зима пример 15000,00 денари неможе ратата да му биде над 5000,00 денари ова е скоро кај сите банкиНезнаев каде да го поставам ова прашање па еве тука, значи вака сакав преку мој другар да ставам плин на кола на рати преку банка ама тој зеде кредит дали ке можи сепак преку него да ставам плин