Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Сакам да нарачам нешто на интернет и да ми го пратат производот преку USPS Priority Mail, па да прашам дали тука ќе ми наплатат шпедиција од царинска управа, зашто лани кога нарачував патики ми ги пратија преку DHL Priority и ѓаол ипол ми искочија. Се работи за 30$ производ и шипинг 30$ (нема друга опција).

сакам да знам кој го стриже берберот ?
Овде кај нас калфине ко ќе го грабнет одма тренирет на него, зато ко шашардисан е ко ќе излезит.
:ROFLMAO:

Ми треба информација за фирми што поправаат хидропумпи, поточно понуда за следниве ставки:
- Пумпа од 1,5 кW со соодветен фитинг
- неповратен вентил од 1 цол
- Контактор 5,5 кW
- Реле 24W
- Работна рака за да се вгради

Ми треба информација за фирми што поправаат хидропумпи, поточно понуда за следниве ставки:
- Пумпа од 1,5 кW со соодветен фитинг
- неповратен вентил од 1 цол
- Контактор 5,5 кW
- Реле 24W
- Работна рака за да се вгради
Асном 34 Ново Лисиче, провери таму.
Или, пиши ми мобилен во пп, утре секако ќе поминувам од таму па можам да ти направам услуга да се слушнете.

Доколку сакам да пријавам нешто во полиција, дали е подобро да се јавам на 192 или на бројот во локалната полициска станица?

Доколку сакам да пријавам нешто во полиција, дали е подобро да се јавам на 192 или на бројот во локалната полициска станица?
Второто. Оти 192 најчесто не функционира. Посебно од фиксен кога вртиш.

Второто. Оти 192 најчесто не функционира. Посебно од фиксен кога вртиш.
Како бе 192 не функционира? :cautious:

Според некоја моја логика: за мали работи како гласна музика се пријавува во локална полиција. За поголеми како кражби, сообраќајки и сл. на 192. Ју гет д поинт.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom