Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
мислам дека имаш во 18:00 ама за викендиве не сум сигуренКога е последниот автобус од Прилеп за Скопје навечер за време на викенди (сабота), и кога е првиот у недела сабајле?
Кога е последниот автобус од Прилеп за Скопје навечер за време на викенди (сабота), и кога е првиот у недела сабајле?
За да не оди све на фискална, да се зашпара и заработи плус пари, така е наредено од газдите/шефојте/менаџерите во ресторанот. Плаќаш со картичка добиваш два слика, еден слик за келнерот и за евиденција во каса(вака мора фискална да ти даде, бидеќи ќе е во минус и тој и касата) една добиваш ти за тебе дека си платил. Ако е кеш тогаш ти дава ливче на кое маркира(на компјутер, а не пишано) со све што си користел ти го дава во папка, гледаш проверуваш си плаќаш ти враќа кусур и чиста сметка долга љубов, но овие пари не одам на фискална си остануваат кеш така како што се и си ги земаат после тоа таму надлежните.Зошто некои ресторани(на пример Енрико) прашуваат пред да плаќаш дали ќе плаќаш со картица или во кеш а некои не?
Ако одиш од битпазар према Мавровка, на раскрсницата кај Мавровка вртиш десно и одиш право дури не го поминиш мостот на реката Вардар. Од ко ќе го поминиш мостот вртиш пак десно (за да одиш по кејот на реката) и самиот стадион е покрај реката.Не знаев каде да ја отворам темата во кој форум , па еве ја отворам во Општи муабети . Ако може мала помош ви благодарам . Дали може некој на форумов да ми објасни малку ако сака како да дојдам пеш од Мавровка од Бит пазар до Националната арена Филип Втори ? .
Недали е некако можно да ги дознаам сите алтернативни имиња шо сум си ги ставал некад на профилот на фб?