Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
mene mi se cini deka neznaes shto sakash!
Shto povejche sakash a go nema na ovaj link?

Неколку што ги испробав не ми ги вадеше баш најдобро QR кодовите. Фала за линков.
Автоматски споено мислење:

Да.

Така.. пепел
Ај ваљда ќе пуштат. Вторник е.
Ја еднаш добив втората недела.
Уште нема ништо.

Koi se najdobri / najkvalitetni blagi (napoletanki, kolachinja, lokum alva, chokolatca itn) od makedonski kompanii?

Sakam da zemam nekoe pakuvanje za poklon, ama glupo mi e da zemam turski Furkanzade proizvodi a da gi kazuvam kako makedonski.

Koi se najdobri / najkvalitetni blagi (napoletanki, kolachinja, lokum alva, chokolatca itn) od makedonski kompanii?

Sakam da zemam nekoe pakuvanje za poklon, ama glupo mi e da zemam turski Furkanzade proizvodi a da gi kazuvam kako makedonski.
Европа обично земам за поклон на странци.

Влези на страната на Витаминка, Винчини и Европа и ќе видиш.

Атлантис на Витаминка нема промашај.
Чоколадите на Европа обавезно, баш се така скапички и како за поклон.
Јадран наполитанки исто на Европа, вкусот од Југославија.
Винчини можеш да ги подржиш после пожарот. Пред некој ден пробав еден нивни бар со кокос, топ беше.

Отвори ги нивните страни и ќе видиш. Европа има и продавници низ Скопје ако си тука.

Европа обично земам за поклон на странци.

Влези на страната на Витаминка, Винчини и Европа и ќе видиш.

Атлантис на Витаминка нема промашај.
Чоколадите на Европа обавезно, баш се така скапички и како за поклон.
Јадран наполитанки исто на Европа, вкусот од Југославија.
Винчини можеш да ги подржиш после пожарот. Пред некој ден пробав еден нивни бар со кокос, топ беше.

Отвори ги нивните страни и ќе видиш. Европа има и продавници низ Скопје ако си тука.
Evropa imaa prodavnica okolu ploshtad, ulica Makedonija taka?

Dali imaat vo East gate ili City mall?

Naredno, dali znae nekoj sigurno dali rabotat DM prodavnicite vo nedela? Na google maps mi dava deka nekoi ne rabotat na niv ima update na rabotni saati, a na tie sho pishuva deka rabotat nema update.

Tie vo molovite bi trebalo da rabotat?

ДМ... тоа беше она за шминки, за козметика за жени итн итн?? Имаше и една кафана ДМ.. не знам дали работи уште
Toa za shampon za kosa Baki.

DM e na Dragana Mirkovic televizijata ;)

Ako ima i kafana ushte podobro.

Toa za shamponite mi treba sega :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom