- Член од
- 14 октомври 2021
- Мислења
- 1.263
- Поени од реакции
- 2.114
Да.За 7, 8 и 9ти месец?
Така.. пепелNema nisto
Ај ваљда ќе пуштат. Вторник е.
Ја еднаш добив втората недела.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да.За 7, 8 и 9ти месец?
Така.. пепелNema nisto
mene mi se cini deka neznaes shto sakash!Ги знам овие ама мислев да не има некој подобар генератор за правење.
Неколку што ги испробав не ми ги вадеше баш најдобро QR кодовите. Фала за линков.mene mi se cini deka neznaes shto sakash!
Shto povejche sakash a go nema na ovaj link?
Уште нема ништо.Да.
Така.. пепел
Ај ваљда ќе пуштат. Вторник е.
Ја еднаш добив втората недела.
Европа обично земам за поклон на странци.Koi se najdobri / najkvalitetni blagi (napoletanki, kolachinja, lokum alva, chokolatca itn) od makedonski kompanii?
Sakam da zemam nekoe pakuvanje za poklon, ama glupo mi e da zemam turski Furkanzade proizvodi a da gi kazuvam kako makedonski.
Влези на страната на Витаминка, Винчини и Европа и ќе видиш.Koi se najdobri / najkvalitetni blagi (napoletanki, kolachinja, lokum alva, chokolatca itn) od makedonski kompanii?
Sakam da zemam nekoe pakuvanje za poklon, ama glupo mi e da zemam turski Furkanzade proizvodi a da gi kazuvam kako makedonski.
Европа обично земам за поклон на странци.
Evropa imaa prodavnica okolu ploshtad, ulica Makedonija taka?Влези на страната на Витаминка, Винчини и Европа и ќе видиш.
Атлантис на Витаминка нема промашај.
Чоколадите на Европа обавезно, баш се така скапички и како за поклон.
Јадран наполитанки исто на Европа, вкусот од Југославија.
Винчини можеш да ги подржиш после пожарот. Пред некој ден пробав еден нивни бар со кокос, топ беше.
Отвори ги нивните страни и ќе видиш. Европа има и продавници низ Скопје ако си тука.
Evropa imaa prodavnica okolu ploshtad, ulica Makedonija taka?
Dali imaat vo East gate ili City mall?
Toa za shampon za kosa Baki.ДМ... тоа беше она за шминки, за козметика за жени итн итн?? Имаше и една кафана ДМ.. не знам дали работи уште

Bidi zdrav i ziv, najbitno toa, shamponi po potreba.Не знам брат за шампоните да ти кажам. Слабо се бањам искрен да бидам. Еднаш у 2 месеци. Така да.....
Naredno, dali znae nekoj sigurno dali rabotat DM prodavnicite vo nedela? Na google maps mi dava deka nekoi ne rabotat na niv ima update na rabotni saati, a na tie sho pishuva deka rabotat nema update.
Tie vo molovite bi trebalo da rabotat?