Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
И да мисли да ме откачи после првата брачна ќе го смени мислењто :D:D:D

Тоа е најчест случај ама после 2-3 години ќе биде досадна рутина

Sent from my iPad using Tapatalk

има ли некој што знае што означуваат броевите на трансакциска (жиро) сметка ?

Пример:

210123456789000

210 - е банка ... а понатаму?

Сакам да прашам дали законот за јазици,се изгласал или не важи и за ЦРКВАТА ? :facepalm:

куде има блиску до железничка читална што работи 24/7?

Пелагонија студентскиот дом. Во Кисела Вода. Во женската зграда на 5ти спрат.
Фала баце, ама кисела вода е далеку од железничка. Вака воздушна оддалеченост изгледа блиску, ама нема директна линија, кружење е пешки...
Нема везе, битно коцкарници имаме пред врата.

Фала баце, ама кисела вода е далеку од железничка. Вака воздушна оддалеченост изгледа блиску, ама нема директна линија, кружење е пешки...

Преку тесното патче од кај болницата, во КВ си за 15 минутки некаде. Друга шо работи ол деј ол најт поблиску мислам дека нема.

Инаку, имам испит спремано у коцкарница коа више спомна. Положив
:D

Kaj Bunjakovec so e taa, neznam kako bese ne ti odgovara?
Tamu odi mnogu narod, od site strani na Skopje :D[DOUBLEPOST=1516156803][/DOUBLEPOST]
Преку тесното патче од кај болницата, во КВ си за 15 минутки некаде. Друга шо работи ол деј ол најт поблиску мислам дека нема.

Инаку, имам испит спремано у коцкарница коа више спомна. Положив
:D

Ima, taa kaj Arhitektonski, Bunjakovec na Partizanska...

Јас пак со глупите прашања, но ме интересира, играчите (фудбал,ракомет) кога играат домашен натпревар, како стигнуваат на утакмица? Имаат некој состанок првин во хотел или нешто па со автобусот одат до салата/стадионот или секој посебно си доаѓа пред утакмица :D

Јас пак со глупите прашања, но ме интересира, играчите (фудбал,ракомет) кога играат домашен натпревар, како стигнуваат на утакмица? Имаат некој состанок првин во хотел или нешто па со автобусот одат до салата/стадионот или секој посебно си доаѓа пред утакмица :D
se sobirat prvo vo kafana po potoa odat da igrat

Дечки дали на попова шапка можат да се изнејми опрема за скијање (скафандер/ракавици/кацига и т.н што е потребно) како и скии ? И колку би коштало тоа. И дали знае некој колку се санките за изнајмување ?

Дали некој вадел потврда од Кредитно биро? Што информации содржи?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom