Сакам да знам!

Член од
15 јануари 2018
Мислења
1
Поени од реакции
2
има ли некој што знае што означуваат броевите на трансакциска (жиро) сметка ?

Пример:

210123456789000

210 - е банка ... а понатаму?

Член од
22 јануари 2016
Мислења
124
Поени од реакции
61
Сакам да прашам дали законот за јазици,се изгласал или не важи и за ЦРКВАТА ? :facepalm:

Член од
2 октомври 2014
Мислења
13
Поени од реакции
4
куде има блиску до железничка читална што работи 24/7?

Член од
2 октомври 2014
Мислења
13
Поени од реакции
4
Пелагонија студентскиот дом. Во Кисела Вода. Во женската зграда на 5ти спрат.
Фала баце, ама кисела вода е далеку од железничка. Вака воздушна оддалеченост изгледа блиску, ама нема директна линија, кружење е пешки...
Нема везе, битно коцкарници имаме пред врата.

Член од
29 август 2017
Мислења
134
Поени од реакции
67
Фала баце, ама кисела вода е далеку од железничка. Вака воздушна оддалеченост изгледа блиску, ама нема директна линија, кружење е пешки...
Преку тесното патче од кај болницата, во КВ си за 15 минутки некаде. Друга шо работи ол деј ол најт поблиску мислам дека нема.

Инаку, имам испит спремано у коцкарница коа више спомна. Положив
:D

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.046
Поени од реакции
2.135
Kaj Bunjakovec so e taa, neznam kako bese ne ti odgovara?
Tamu odi mnogu narod, od site strani na Skopje :D[DOUBLEPOST=1516156803][/DOUBLEPOST]
Преку тесното патче од кај болницата, во КВ си за 15 минутки некаде. Друга шо работи ол деј ол најт поблиску мислам дека нема.

Инаку, имам испит спремано у коцкарница коа више спомна. Положив
:D
Ima, taa kaj Arhitektonski, Bunjakovec na Partizanska...

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.452
Поени од реакции
4.569
Јас пак со глупите прашања, но ме интересира, играчите (фудбал,ракомет) кога играат домашен натпревар, како стигнуваат на утакмица? Имаат некој состанок првин во хотел или нешто па со автобусот одат до салата/стадионот или секој посебно си доаѓа пред утакмица :D

Член од
6 април 2014
Мислења
5.124
Поени од реакции
6.557
Јас пак со глупите прашања, но ме интересира, играчите (фудбал,ракомет) кога играат домашен натпревар, како стигнуваат на утакмица? Имаат некој состанок првин во хотел или нешто па со автобусот одат до салата/стадионот или секој посебно си доаѓа пред утакмица :D
se sobirat prvo vo kafana po potoa odat da igrat

Член од
5 април 2010
Мислења
602
Поени од реакции
214
Дечки дали на попова шапка можат да се изнејми опрема за скијање (скафандер/ракавици/кацига и т.н што е потребно) како и скии ? И колку би коштало тоа. И дали знае некој колку се санките за изнајмување ?

Xibalba

Corona Australis
Член од
24 јануари 2012
Мислења
6.092
Поени од реакции
11.497
Дали некој вадел потврда од Кредитно биро? Што информации содржи?

Kajgana Shop

На врв Bottom