- Член од
- 12 мај 2009
- Мислења
- 5.832
- Поени од реакции
- 2.927
Тоа е најчест случај ама после 2-3 години ќе биде досадна рутинаИ да мисли да ме откачи после првата брачна ќе го смени мислењто
Sent from my iPad using Tapatalk
Тоа е најчест случај ама после 2-3 години ќе биде досадна рутинаИ да мисли да ме откачи после првата брачна ќе го смени мислењто
Во Пелагонија.куде има блиску до железничка читална што работи 24/7?
Каде точно се наоѓа чудово, стално ми го спомињаат? Некој објект во близина?Во Пелагонија.
Пелагонија студентскиот дом. Во Кисела Вода. Во женската зграда на 5ти спрат.Каде точно се наоѓа чудово, стално ми го спомињаат? Некој објект во близина?
Фала баце, ама кисела вода е далеку од железничка. Вака воздушна оддалеченост изгледа блиску, ама нема директна линија, кружење е пешки...Пелагонија студентскиот дом. Во Кисела Вода. Во женската зграда на 5ти спрат.
Преку тесното патче од кај болницата, во КВ си за 15 минутки некаде. Друга шо работи ол деј ол најт поблиску мислам дека нема.Фала баце, ама кисела вода е далеку од железничка. Вака воздушна оддалеченост изгледа блиску, ама нема директна линија, кружење е пешки...
Нема везе, битно коцкарници имаме пред врата.
Kaj Bunjakovec so e taa, neznam kako bese ne ti odgovara?Фала баце, ама кисела вода е далеку од железничка. Вака воздушна оддалеченост изгледа блиску, ама нема директна линија, кружење е пешки...
Нема везе, битно коцкарници имаме пред врата.
Ima, taa kaj Arhitektonski, Bunjakovec na Partizanska...Преку тесното патче од кај болницата, во КВ си за 15 минутки некаде. Друга шо работи ол деј ол најт поблиску мислам дека нема.
Инаку, имам испит спремано у коцкарница коа више спомна. Положив
se sobirat prvo vo kafana po potoa odat da igratЈас пак со глупите прашања, но ме интересира, играчите (фудбал,ракомет) кога играат домашен натпревар, како стигнуваат на утакмица? Имаат некој состанок првин во хотел или нешто па со автобусот одат до салата/стадионот или секој посебно си доаѓа пред утакмица