Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Апчината Биослим за слабеење шо се, дали помага и дали се штетни. Да не се здебелува од нив. Оти Една другарка од мајками земаше апчина за слабеење и се здебели премногу
Мислење ве молам
Слабеење/дебелење ти зависи исклучиво од исхраната, апчињата за слабеење ти се бул шит работа. Доколку си физички активен земи л-карнетин да ти помогне малку во слбеењето, но сепак ако не пазиш на исхрана џабе ти е се. Тие апчиња се доста скапи за тие пари земи месо, салати, јајца, риба, протеин гледај да си повеќе физички активен и ќе имаш поголем ефект.

Добар сервис за исправање на бандажи ?

Доста ми го фалеле сервис Борче на булевар Србија што се наоѓа, кога идеш од Џеваир према Првомајска од десна страна. Меѓутоа лично искуство сум немал.

Кај може да купам стапче за вртење венецијанер ролетни?
И шо пара е?

Последно уредено од модератор:
Кај може да купам стапче за вртење венецијанер ролетни?
И шо пара е?
Најдобро е да го купиш од кај што си ги купил веницијаните или од некој/некое место каде се продаваат веницијански ролетни. Евентуално да побараш по пазариве кај пластичарите.

Најдобро е да го купиш од кај што си ги купил веницијаните или од некој/некое место каде се продаваат веницијански ролетни. Евентуално да побараш по пазариве кај пластичарите.

Фала бопчеее <3

Има некој начин да се дознае кој ти звони со скриен број ?

Добро бе два дена ми е во глава песната, ја има негде по интернетов „Учителке најсакана“? Никаде не можам да ја најдам. :D

Дали би купиле облека која е веќе користена, т.е. second hand облека? Повеќе мислам на тоа дали има шанса да се пренесуваат некакви зарази со оглед на тоа што се носи којзнае каде од светот и којзнае кој ја носел или евентуално да носи некаков баксуз?:D

Дали би купиле облека која е веќе користена, т.е. second hand облека? Повеќе мислам на тоа дали има шанса да се пренесуваат некакви зарази со оглед на тоа што се носи којзнае каде од светот и којзнае кој ја носел или евентуално да носи некаков баксуз?:D
Не се баш секогаш секнд хенд бопче. Некогаш од големите молови остануваат 1 2 3 парчиња и одат како секд хенд, а и таа вистинската секд хенд би требало хемиски да е перена пред да дојде до тебе. п

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom