TheMessenger
Кодош
- Член од
- 18 февруари 2012
- Мислења
- 371
- Поени од реакции
- 473
Дали има менувачница во Скопје каде може да сменам српски динари?
Менувачницата во Рамстор. Јас таму менував пред некоја недела.Дали има менувачница во Скопје каде може да сменам српски динари?
во која смисла, не те разбирамКако да извадам принт/нешто испечатено од блуза? Прво помислив со пегла, но мислам дека така ќе се оштети блузата![]()
На пример купуваш нова маица која што има принт на неа (читај нешто испечатено) и сега сакаш тоа испечатеното да го отстраниш. Како да го отстраниш, а да не ја уништиш маицата?во која смисла, не те разбирам
За да изгледа убаво, т.е. да не е примети дека имало нешто, нема начин.На пример купуваш нова маица која
Мене ми треба целосно да се извади. Мало е тоа испечатеното, да речеме 3х2 центиметри. Знам дека ако го поминам со пегла бојата ќе се извади, но сепак ќе се познава како флека од лепакот/бојата.За да изгледа убаво, т.е. да не е примети дека имало нешто, нема начин.
Можеш евентуално нешто друго да испечатиш врз принтот или нешто слично.
пробај ова дали ќе ти одговараКаде да најдам весник од 26 или 27 февруари годинава конкретно Нова Македонија ми треба нешто не им фукционира сајтот ко што треба?