Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки, при трансфер на пари од странска на македонска сметка банката зема некаква провизија? Во овој случај станува збор за ТТК.
Им пишав меил, ама не ми враќаат :mad:

Дечки, при трансфер на пари од странска на македонска сметка банката зема некаква провизија? Во овој случај станува збор за ТТК.
Да зимаат провизија,зависност од колку пари ќе префрлиш зависи и висината на провизијата.

Сабајле на сител 3 зачекав некоја емисија „сакам да бидам кошаркар“ или нешто такво, цел ден се мислам како се вика песната што ја пуштаат кога ќе почнува и завршува емисијата, али никако да ми текне. Ако некој сте ја зачекале и ви текнува пуштете еден линк од песната :)
Си ја најдов :)

Здраво,

дали знае некој каде би можел да сменам банкноти од 100 долари во банкноти од по 1 долар и други мали вредности? Ми требаат за патување.

Фала.

Пробај во менувачница, ако сакаатда ти искочат во пресрет да ти раситнат

Ми треба поголема количина, околу 500 долари .. од по 1 доллар.

Дали можам да отидам во Грција со пасош што има уште 2 месеци рок до истекување ?

Дали можам да отидам во Грција со пасош што има уште 2 месеци рок до истекување ?
Можеш де ако не ти истече дур да се вратиш ама не се секирај и да ти истече грчка ќе ја поминеш 99% зш не ти го гледаат пасошот сеа на Македонска може да те ебаваат.[DOUBLEPOST=1448920200][/DOUBLEPOST]
Чекај малку од странска ќе ти префрлаат друга валута , а не денари така што ти треба девизна да имаш отворено е сеа за провизиите не памтам како беше за девизните сметки.

Dali ako eden izvrsitel ti zema 1/3 od plata moze da naleta i drug izvrsitel i toj da ti zema 1/3?

Sent from my D2403 using Tapatalk

Decki majka mi po greska mi go kupila ova vo tinex ako moze nekoj sto se razbira da mi objasni za sto e >?

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    64,9 KB · Прегледи: 42
  • 2.jpg
    2.jpg
    53,8 KB · Прегледи: 43
Dali ako eden izvrsitel ti zema 1/3 od plata moze da naleta i drug izvrsitel i toj da ti zema 1/3?

Sent from my D2403 using Tapatalk
Нема да може да ти земе веднаш ти треба да живееш, кога ке го исплатиш првиот долг кон првиот извршител потоа ке настапи вториот извршител со наплатата

Zosto koga ke pustam nekoe video na youtube non stop prekinuva pa pak treba da straknam play?? Internet konekcijata e stabilna sekogas.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom