Сакам да знам!

Член од
27 октомври 2009
Мислења
89
Поени од реакции
14
Дечки, при трансфер на пари од странска на македонска сметка банката зема некаква провизија? Во овој случај станува збор за ТТК.
Им пишав меил, ама не ми враќаат :mad:

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
794
Дечки, при трансфер на пари од странска на македонска сметка банката зема некаква провизија? Во овој случај станува збор за ТТК.
Да зимаат провизија,зависност од колку пари ќе префрлиш зависи и висината на провизијата.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Сабајле на сител 3 зачекав некоја емисија „сакам да бидам кошаркар“ или нешто такво, цел ден се мислам како се вика песната што ја пуштаат кога ќе почнува и завршува емисијата, али никако да ми текне. Ако некој сте ја зачекале и ви текнува пуштете еден линк од песната :)
Си ја најдов :)

Член од
18 декември 2014
Мислења
106
Поени од реакции
16
Здраво,

дали знае некој каде би можел да сменам банкноти од 100 долари во банкноти од по 1 долар и други мали вредности? Ми требаат за патување.

Фала.

Член од
23 октомври 2011
Мислења
887
Поени од реакции
2.207
Пробај во менувачница, ако сакаатда ти искочат во пресрет да ти раситнат

Член од
18 декември 2014
Мислења
106
Поени од реакции
16
Ми треба поголема количина, околу 500 долари .. од по 1 доллар.

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.734
Поени од реакции
12.785
Дали можам да отидам во Грција со пасош што има уште 2 месеци рок до истекување ?

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.863
Поени од реакции
1.611
Дали можам да отидам во Грција со пасош што има уште 2 месеци рок до истекување ?
Можеш де ако не ти истече дур да се вратиш ама не се секирај и да ти истече грчка ќе ја поминеш 99% зш не ти го гледаат пасошот сеа на Македонска може да те ебаваат.[DOUBLEPOST=1448920200][/DOUBLEPOST]
Чекај малку од странска ќе ти префрлаат друга валута , а не денари така што ти треба девизна да имаш отворено е сеа за провизиите не памтам како беше за девизните сметки.

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Dali ako eden izvrsitel ti zema 1/3 od plata moze da naleta i drug izvrsitel i toj da ti zema 1/3?

Sent from my D2403 using Tapatalk

Член од
1 септември 2013
Мислења
54
Поени од реакции
7
Decki majka mi po greska mi go kupila ova vo tinex ako moze nekoj sto se razbira da mi objasni za sto e >?

Attachments

• 64,9 KB Прегледи: 42
  • 53,8 KB Прегледи: 43
Член од
27 декември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
794
Dali ako eden izvrsitel ti zema 1/3 od plata moze da naleta i drug izvrsitel i toj da ti zema 1/3?

Sent from my D2403 using Tapatalk
Нема да може да ти земе веднаш ти треба да живееш, кога ке го исплатиш првиот долг кон првиот извршител потоа ке настапи вториот извршител со наплатата

Член од
6 февруари 2014
Мислења
1.016
Поени од реакции
874
Zosto koga ke pustam nekoe video na youtube non stop prekinuva pa pak treba da straknam play?? Internet konekcijata e stabilna sekogas.

Kajgana Shop

На врв Bottom