- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.778
- Поени од реакции
- 85.817
Кој се кај нас најбољи ќебиња?
Има некоја фенси марка на ќебиња?
Нешто квалитетно...
Има некоја фенси марка на ќебиња?
Нешто квалитетно...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можеш да бидеш директор на МРТВШто може да се работи со историја на уметност? И дали може да се работи во друга држава?
Што може да се работи со историја на уметност? И дали може да се работи во друга држава?
http://forum.kajgana.com/threads/Аliexpress-официјална-тема.75203/page-33#post-7524824Сте купувале ли од интернет страници ( се работи за секаква опрема предмети облека и слично) доколку знаете некоја предложете и секако споделете искуства со Aliexpress дали е сигурно дали стигат пратки и така.
у музејШто може да се работи со историја на уметност? И дали може да се работи во друга држава?
Тие таблички се користат за лица кои живеат во Р.Македонија а не се државјани на Р.Македонија ,како и компании кои имаат преставништво во Р.МакедонијаЗошто неколку коли имаат регистерски таблички пример SK-XXX-C9 ?
Деветката ме буни, мора да е ознака за нешто.
Ич не сум искусен ама земав хефталица од џамбо за 300 денари и супер ми се наоѓа.Сакам да преправам кауч самиот, се распрашав по овие што преправаат и ми побараа нереални суми, па решив да го преправам самиот. Сакам да ги променам пукнатите пружини, сунѓерот. Гледав некои видеа по интернет и не гледам некоја филозофија, е сега ме интересираше за дебелината на сунѓерот дали има некоја финта, се мислев да земам 5ка, а гледам стариот сунѓер на него е 3ка.
Некои подобри видеа или совети би ми биле добредојдени![]()
Купив хефталица 500 денари + 100 денари зедов муниција 5000 парчиња.[DOUBLEPOST=1450579507][/DOUBLEPOST]
Ич не сум искусен ама земав хефталица од џамбо за 300 денари и супер ми се наоѓа.
Одлично сочувани столици стари 10 години само врз платното им ставив ново платно и ги захефтав одоздола. Подобри од нови.
Ти претпоставувам сакаш по профи, но можеш да го смениш сунѓерот и да го направиш истото, ако платното не е ептен искинато